Αυτό κι αν είναι τρολάρισμα – To iPhone 8 θα είναι… εξωπραγματικό [βίντεο]

Όταν πρωτοβγήκαν τα κινητά υπήρχε ένα πρακτικό πρόβλημα. Ήταν μεγάλα και δεν βόλευαν. Όμως η τεχνολογία των κινητών βρισκόταν στα πρώτα της βήματα. Με τα χρόνια οι λεγόμενες παντόφλες άρχισαν να μικραίνουν και γύρω στο 2006 ήταν μια εποχή που αν είχες μικρό σε μέγεθος κινητό ήσουν υπερσύγχρονος και μοδάτος.

Κάπου εκεί ο άνθρωπος ανακάλυψε ότι μπορεί να βλέπει τσόντες στο κινητό του χωρίς να τον πιάνει κανείς στα πράσα, οπότε οι οθόνες και τα μεγέθη έπρεπε να επανέλθουν στην προτεραία κατάσταση, αλλά σε μια σαφώς πιο κομψή και ντελικάτη εμφάνιση.

Οπότε η Apple έκανε το step up και φροντίζει ώστε το iPhone να είναι κάθε χρόνο με μεγαλύτερη οθόνη, αλλά ταυτόχρονα πιο λεπτό. Εντάξει, δεν κόντραρε και τη Samsung σε αυτό, αλλά υπάρχει μια σαφής τάση.

Τώρα είμαστε ακόμα στο 6s. Λογικά, τον Σεπτέμβριο του 2018 θα βγει το νούμερο 8, κι επειδή τα δύο χρόνια από τώρα είναι μεγάλη απόσταση και θεωρούνται μέλλον, ένα βίντεο μας δείχνει πως θα είναι η φάση με το iPhone 8. Το πιο αναμενόμενο είναι ότι το κινητό που έχει αντικαταστήσει δεκάδες αντικείμενα της καθημερινότητας θα αντικαταστήσει και άλλα, αφού το μήκος του θα εξυπηρετεί για πολλά.

χαχαχαχαχα!!!

Δημοσιεύτηκε από Ανέκδοτα,Αστείες εικόνες Troll στις Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016

The post Αυτό κι αν είναι τρολάρισμα – To iPhone 8 θα είναι… εξωπραγματικό [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα