Αυτό κι αν είναι αντοχή στον πόνο! Το μυστικό ομορφιάς της Γκουίνεθ Πάλτροου μας αφήνει άφωνους

14:20 8/4/2016 - Πηγή: KoolNews

H Γκουίνεθ Πάλτροου δηλώνει παθιασμένη με τις μεθόδους φυσικής ομορφιάς και μέσω της ιστοσελίδας της «GOOP» αλλά και τα βιβλία που έχει δημοσιεύσει, μοιράζεται συμβουλές μόδας και υγείας.

Πολλές φορές έχει πει ότι ψάχνει εναλλακτικές μεθόδους για να δείχνει όμορφη και υγιής χωρίς να χρησιμοποιεί χημικά προϊόντα. Το τελευταίο «μυστικό» ομορφιάς που αποκάλυψε σε συνέντευξή της στους New York Times, όμως, είναι ό,τι πιο τρελό έχουμε ακούσει ποτέ από την ίδια.

Ποιο

είναι αυτό; Η Γκουίνεθ αποκάλυψε πως… την τσιμπούν μέλισσες! «Είναι μία θεραπεία αρχαία που ονομάζεται μελισσοθεραπεία, την οποία οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν για να θεραπεύσουν φλεγμονές και ουλές. Είναι απίστευτα τα οφέλη της αν τα ερευνήσει κανείς», είπε.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης είπε επίσης πως επιλέγει να μην χρησιμοποιεί μακιγιάζ καθημερινά παρά μόνο λίγη μάσκαρα και ρουζ. Στα 43 της, η Πάλτροου δείχνει πολύ όμορφη και αυτό το πετυχαίνει όπως λέει με την αφοσίωσή της στο πρόγραμμα υγείας, ομορφιάς και άσκησης που ακολουθεί.

The post Αυτό κι αν είναι αντοχή στον πόνο! Το μυστικό ομορφιάς της Γκουίνεθ Πάλτροου μας αφήνει άφωνους appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα