Αυτό κι αν είναι αντιγραφή! Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αλά… Τζένιφερ Λόπεζ στο εξώφυλλο του νέου της δίσκου [εικόνα]

Την αντιγραφή πολλοί αγάπησαν, τον δεύτερο και… καταϊδρωμένο κανείς! Αυτό τουλάχιστον ισχύει στην περίπτωση της –κατά τα άλλα συμπαθέστατης- Ειρήνης Παπαδοπούλου η οποία μας πήγε 16 χρόνια πίσω με τη φωτογράφισή της για το νέο της δίσκο με τίτλο «Υπερβολές» και μας έκανε να πιστέψουμε πως ετοιμάζεται να μας τραγουδήσει Let’s get loud!

Για να είμαστε εντελώς ειλικρινείς μάλιστα, μιλάμε για το απόλυτο … copy – paste του εξωφύλλου του δίσκου «On the 6» της Τζένιφερ Λόπεζ που κυκλοφόρησε το 1999 και εκτόξευσε την καριέρα της Λατίνας στα ύψη. Όπως θα παρατηρήσετε, η

Ειρήνη είναι ντυμένη, βαμμένη, χτενισμένη και στημένη ακριβώς όπως η Τζένιφερ, με τη μόνη διαφορά ότι είπε να «πρωτοπορήσει» με πάνω από μία δεκαετία καθυστέρηση! Το εξωφρενικό δε, είναι ότι ακόμα και για τον τίτλο του δίσκου και το όνομα της τραγουδίστριας στο εξώφυλλο χρησιμοποιήθηκε η ίδια γραμματοσειρά.

Αυτό που μας κάνει εντύπωση βέβαια είναι το με ποιο σκεπτικό οι συνεργάτες της τραγουδίστριας αποφάσισαν να την εκθέσουν κατά αυτόν τον τρόπο, καθώς ήταν θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί η αντιγραφή, καθώς επέλεξαν να βασιστούν σε concept δίσκου που έχει πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Τέτοια έλλειψη έμπνευσης πια; Δεν κάνουν τέτοια λάθη βρε Ειρήνη…

Πηγή: ToraTora.gr

The post Αυτό κι αν είναι αντιγραφή! Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αλά… Τζένιφερ Λόπεζ στο εξώφυλλο του νέου της δίσκου [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα