Αυτό είναι το βίντεο από κρυφή κάμερα με το οποίο ο Κασιδιάρης παγίδεψε τον Μπαλτάκο

14:35 2/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Βραδυφλεγή βόμβα σε όλο το πολιτικό σύστημα και κυρίως στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έβαλε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, με την αποκάλυψη που έκανε στην Βουλή, λέγοντας πως υπάρχει μαγνητοσκοπημένο υλικό στο οποίο φαίνεται να συνομιλεί με τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκο,

στο οποίο ο δεύτερος «καίει» τον πρωθυπουργό σχετικά με την υπόθεση συλλήψεων μελών της Χρυσής Αυγής.

Την ίδια ώρα που γινόταν η αναφορά στην αίθουσα της Ολομέλειας το βίντεο ανέβαινε στο διαδίκτυο σε ρωσικό ιστότοπο (!) προφανώς για να εξασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει κανενός είδους παρέμβαση για να «εξαφανιστεί» και δείχνει πως είναι τραβηγμένο από κρυφή κάμερα (συνήθως γιαλιά, στυλό, κουμπιά κ.λπ).

Ο κ. Μπαλτάκος δεν το έχει αντιληφθεί και σε μια άκρως φιλική συνομιλία μεταξύ δύο ανθρώπων που φαίνεται ότι δεν συνομιλούν εμπιστευτικά για πρώτη φορά, λέει λεπτομέρειες σχετικά με τις αντιδράσεις του πρωθυπουργού στην υπόθεση των συλλήψεων μελών της Χρυσής Αυγής.

Στην συνομιλία ο Τάκης Μπαλτάκος, ακούγεται να λέει ότι ο Αντώνης Σαμαράς ένοιωσε «σοκ και δέος» όταν έμαθε πως ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν προφυλακίστηκε. «Του τα είχα πει εγώ πως, αυτά που κάνεις... Του τα είχα πει». Στην συνομιλία που βρίθει από ύβρεις, ο Τάκης Μπαλτάκος λέει πως ο Αντώνης Σαμαράς πήρε τους κυρίους Αθανασίου και Δένδια και τους έβρισε επειδή «ξεφτιλίστηκε» στην Αμερική όταν είχε πει τότε σε ομιλία του πως η κυβέρνηση βάζει φυλακή την Χρυσή Αυγή.

Παράλληλα ο Τάκης Μπαλτάκος φαίνεται να υιοθετεί την ρητορική της Χρυσής Αυγής λέγοντας πως οι αρχές και η κυβέρνηση δεν είχε κανένα στοιχείο για την δίωξη των Χρυσαυγιτών.

Στην συνέχεια αναφορικά με την εισαγγελέα της υπόθεσης, κυρία Γκουτζαμάνη, λέει πως είναι «θεούσα», και πως οι Αθανασίου και Δένδιας την έπεισαν να προχωρήσει επειδή της είπαν πως οι Χρυσαυγίτες είναι παγανιστές, ειδωλολάτρες, ναζί και αντίθετοι με τον Χριστιανισμό.

Υπενθυμιζεται ότι πρόσφατα ο κ. Μπαλτάκος είχε δηλώσει στις 21 Μαρτίου πως γεννήθηκε και θα πεθάνει αντικομμουνιστής.

Οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες Κασιδιάρη-Μπαλτάκου

1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Η επιστολή Κασιδιάρη στη Βουλή

1 από 2 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >
Keywords
Τυχαία Θέματα