Αυτό είναι «το πιο σέξι πράγμα στον κόσμο» σύμφωνα με τον Αστον Κούτσερ! [βίντεο]

Ο Αστον Κούτσερ ήταν πραγματικός χείμαρρος στην τελετή των βραβείων Teen Choice 2013, αποκαλύπτοντας το αληθινό νόημα στη ζωή και τι πρέπει να κάνει κανείς για να είναι σέξι και να νιώθει ολοκληρωμένος σαν άνθρωπος!

Στην ετήσια απονομή των Teen Choice Awards απέδειξε πως τίποτα δεν είναι ίδιο στη ζωή του 35χρονου ηθοποιού από την ημέρα που υποδύθηκε τον Στιβ Τζομπς και αφού παρέλαβε το Ultimate Choice Awards, ο Κούτσερ μίλησε για το τι σημαίνει να γίνεσαι γνωστός από τη μία μέρα στην άλλη, για το πραγματικό πρώτο του όνομα που είναι... Κρις, τη σημασία του να μην παρατάς ποτέ καμία δουλειά πριν να έχεις βρει την επόμενη.

Μάλιστα μίλησε και για το πιο σέξι πράγμα στον κόσμο, που δεν είναι άλλο από «το να είσαι πραγματικά έξυπνος και να νοιάζεσαι αληθινά για τους άλλους». «Να είσαι γενναιόδωρος… Ολα τα υπόλοιπα είναι μαλακίες! Μαλακίες που ο κόσμος προσπαθεί να σου πουλήσει για να σε κάνει να νιώθεις λιγότερος», ανέφερε.

Και πρόσθεσε, «οτιδήποτε γύρω μας αποκαλούμε ζωή φτιάχτηκε από ανθρώπους όχι περισσότερο έξυπνους από εσάς... οπότε φτιάξτε τη ζωή σας, μην τη ζείτε απλά. Βρείτε τις δικές σας ευκαιρίες και να είστε πάντα σέξι…».

Keywords
Τυχαία Θέματα