Αυτό είναι το δημοφιλέστερο μοντέλο της Volkswagen [εικόνα]

Αν και βρέθηκε στο στόχαστρο κριτικής για το σκάνδαλο με τις εκπομπές ρύπων, η Volkswagen παραμένει μία από τις ισχυρότερες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου.

Ξέρατε, όμως, ότι βάσει πωλήσεων το δημοφιλέστερο μοντέλο της δεν είναι... αυτοκίνητο;

Ούτε εμείς. Γιατί δεν έχουμε δοκιμάσει τα λουκάνικα Currywurst της VW, τα οποία έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ πωλήσεων στη Γερμανία. Πρόκειται για τα κλασικά γερμανικά λουκάνικα με κάρι, τα οποία τρώγονται μετά μανίας στo Βερολίνο, το Αμβούργο και όλη την κοιλάδα του Ρουρ, ασφαλώς με τη συνοδεία μπύρας.

Κάθε χρόνο, μόνο το κεντρικό εργοστάσιο της VW στο Βόλφσμπουργκ παράγει 3,5 εκατ. τεμάχια, τα οποία αρχικά σερβίρονταν στις καντίνες των εργοστασίων και εγκαταστάσεων της εταιρείας. Σύντομα, όμως, βγήκαν από τα στενά όριά της και άρχισαν να κυκλοφορούν σε σούπερ μάρκετ και αγορές σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο στη Γερμανία - όχι, όμως, και στην Ελλάδα, τουλάχιστον για την ώρα.

Συνολικά, το 2015, πουλήθηκαν περισσότερα από 7,3 εκατ. τεμάχια σε όλο τον κόσμο, την ώρα που η εταιρεία πουλά 5,8 εκατ. αυτοκίνητα!

Διάσημη είναι και η κέτσαπ που τα συνοδεύει, επίσης παραγωγής VW, ενώ το αυθεντικό πιάτο συνοδεύεται από τηγανιτές πατάτες.

The post Αυτό είναι το δημοφιλέστερο μοντέλο της Volkswagen [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα