Αυτή είναι η τρίτη εμφάνιση του Ολυμπιακού!

15:53 4/8/2015 - Πηγή: KoolNews

Φουλ στο κόκκινο με ορισμένες διακριτικές λευκές ρίγες είναι η τρίτη εμφάνιση του Ολυμπιακού, στην οποία φυσικά δεν λείπει το επετειακό λογότυπο για τα 90 χρόνια του συλλόγου...

Η πρώτη εμφάνιση του Ολυμπιακού είναι η κλασική

«ερυθρόλευκη» και η δεύτερη εμφάνιση είναι η μπλε, ενώ η τρίτη εμφάνιση που είναι εξίσου κολακευτική με την πρώτη ματιά, έχει ως βάση το κόκκινο.

«Μετά τις εντός και εκτός έδρας εμφανίσεις, ο Ολυμπιακός σε συνεργασία με τηνadidas παρουσιάζουν την 3η θρυλική εμφάνιση του Συλλόγου για τη σεζόν 2015-16. Η ολοκόκκινη 3η εμφάνιση της Ομάδας συνδυάζεται με τις λευκές ρίγες της adidas και λευκές λεπτομέρειες, ενώ στο μπράτσο της φανέλας βρίσκεται το επετειακό χρυσό badge των «90 Χρόνων» του Συλλόγου.

Τεχνολογία αιχμής adidas

Η τεχνολογία Adizero™ της adidas προσφέρει στους αθλητές ασύγκριτη εφαρμογή, μέγιστη άνεση και ελευθερία κινήσεων. Η κίνηση της φανέλας είναι απόλυτα φυσική και βρίσκεται σε αρμονία με το σώμα του αθλητή, ενώ οι ειδικές ραφές της μειώνουν δραματικά τις τριβές κατά τη διάρκεια της έντονης δράσης στον αγωνιστικό χώρο.

Η 3η εμφάνιση του Ολυμπιακού θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα καταστήματαREDstore & redstore.gr», αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

The post Αυτή είναι η τρίτη εμφάνιση του Ολυμπιακού! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα