Αυτή είναι η selfie της χρονιάς – Η Κιμ Καρντάσιαν φωτογραφίζεται με τη Χίλαρι Κλιντον και «σπάει» ξανά το ίντερνετ [εικόνα]

13:30 7/8/2015 - Πηγή: KoolNews

Την εμμονή της Κιμ Καρντάσιαν με τις selfies τη γνωρίζαμε. Αυτό που δε γνωρίζαμε όμως, είναι η ανυπομονησία που είχε η σέξι περσόνα να φωτογραφηθεί με την υποψήφια πρόεδρο Αμερικής, Χίλαρι Κλίντον, από τη στιγμή που έμαθε πως θα καταφέρει να τη δει από κοντά.

Η Χίλαρι, η οποία βρίσκεται σε προεκλογική εκστρατεία, δέχεται τη στήριξη δεκάδων διασήμων προσωπικοτήτων –κυρίως γυναικών- οι οποίες τάσσονται ανοιχτά υπέρ της. Έτσι, μετά την τοποθέτηση της Τζένιφερ

Λόπεζ, σειρά είχε η Κιμ Καρντάσιαν να προτρέψει τον κόσμο να δώσει την ψήφο του στην κυρία Κλίντον, ανεβάζοντας μια selfie φωτογραφία με guest star τον… Κάνιε Γουέστ!

Μάλιστα, η Κιμ είχε προμελετήσει το «έγκλημα», καθώς μερικές ώρες πριν είχε ενημερώσει τους θαυμαστές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως σκόπευε να επισκεφτεί την Χίλαρι και πως ήλπιζε να καταφέρει να βγάλει μία selfie μαζί της! Τη φωτογραφία δημοσίευσε σε Instagram, Facebook και Twitter με τα likes να πέφτουν βροχή και τα πικρόχολα σχόλια να μη λείπουν.

Τι να κάνουμε, Κιμ είναι αυτή!

The post Αυτή είναι η selfie της χρονιάς – Η Κιμ Καρντάσιαν φωτογραφίζεται με τη Χίλαρι Κλιντον και «σπάει» ξανά το ίντερνετ [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα