Αυτές είναι οι καλύτερες χώρες στον πλανήτη για να ζήσει ένας έφηβος [λίστα]

12:23 8/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Η απάντηση για το μέρος όπου ένας άνθρωπος μπορεί να ζήσει την καλύτερη εφηβική ζωή έρχεται από την Αυστραλία. Σσύμφωνα με τον Παγκόσμιο Δείκτη Ευημερίας της Νεολαίας, η χώρα της Ωκεανίας, είναι ο παράδεισος των εφήβων συγκριτικά με άλλες χώρες.

Το Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών και το Διεθνές Ίδρυμα Νεότητας δήλωσαν αυτή την εβδομάδα ότι η Αυστραλία συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στον Παγκόσμιο Δείκτη Ευημερίας της Νεολαίας. Η μελέτη την οποία δημοσιεύει το TIME έγινε συνολικά σε 30 χώρες και βασίζεται στην σύγκριση

δεικτών όπως τις οικονομικές ευκαιρίες για τη νεολαία και την πρόσβαση στην εκπαίδευση, την υγεία, τις πληροφορίες και επικοινωνίες και τέλος την ασφάλεια.

Οπότε οι υποψήφιοι γονείς πρέπει να ετοιμάζουν «βαλίτσες» για την Αυστραλία εάν θέλουν τα παιδιά τους να περάσουν ζωή... χαρισάμενη. Παρ'όλη την ατέρμονη ροή των τηλεοπτικών εκπομπών που εξυμνούν την εφηβική ζωή στην Αμερική, και όλες τις ταινίες που κυκλοφορούν, οι ΗΠΑ δεν είναι το καλύτερο μέρος για έναν έφηβο.

Εδώ είναι οι πέντε κορυφαίες κατατάξεις:

ΑυστραλίαΣουηδίαΝότια ΚορέαΗνωμένο ΒασίλειοΓερμανία

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι στην θέση νούμερο έξι και μετά ακολουθεί η Ιαπωνία, η Ισπανία, η Σαουδική Αραβία και η Ταϋλάνδη.

Οι πέντε τελευταίες χώρες της λίστας είναι η Ινδία και μετά ακολουθείται από τέσσερις αφρικανικές χώρες: Κένυα, Τανζανία, Ουγκάντα και Νιγηρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα