«Άφρισε» ο Ερντογάν: Έγιναν τα πρώτα καλλιστεία τρανσέξουαλ στην Τουρκία [εικόνες]

Παρόλο που ο Ερντογάν τα έχει βάλει ανοιχτά με τους ομοφυλόφιλους (και χιλιάδες άλλους που του πάνε κόντρα), πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα καλλιστεία τρανσέξουαλ στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός είχε προτείνει να δημιουργηθούν ειδικές φυλακές, στις οποίες θα μένουν οι τρανσέξουαλ και οι ομοφυλόφιλοι και γενικά οποιοσδήποτε έχει σύμφωνα με αυτόν «αποκλίνοντα σεξουαλικό προσανατολισμό».

Η ομοφυλοφιλική κοινότητα της γείτονας χώρας, σε μία προσπάθεια να δείξει ότι δεν φοβάται τον Τούρκο πρωθυπουργό, διενέργησε έναν διαγωνισμό ομορφιάς για τρανσέξουαλ. Ο διαγωνισμός στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και οι συμμετέχουσες απέσπασαν πολλά θετικά σχόλια και θερμά χειροκροτήματα.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Γιανκί Μπαιράμογλου, η οποία κέρδισε την κριτική επιτροπή. Φορώντας ένα μπλε φόρεμα, η Μπαιράμογλου δε μπορούσε να συγκρατήσει τη χαρά της για τη νίκη, ενώ νωρίτερα είχε εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της με μαγιό. Όλα αυτά την ώρα που σύμφωνα με οργανισμό για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων έχουν χάσει τη ζωή τους 70 διεμφυλικοί από το 2002 στην Τουρκία.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >
Keywords
Τυχαία Θέματα