Αφήστε με στον πόνο μου – Σε τραγική κατάσταση ο Στέλιος Παπαθεμελής από τον χαμό της αγαπημένης του κόρης

Σε τραγική κατάσταση είναι ο Στέλιος Παπαθεμελής που έχασε ξαφνικά την αγαπημένη του κόρη, την Λένα.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στο κενό από τον έβδομο όροφο. Όπως λέει ο γνωστός πολιτικός, η κόρη του είχε ένα τραγικό τέλος αφού γλίστρησε από το μπαλκόνι την ώρα που προσπάθησε να φτιάξει το κοντάρι της σημαίας που υπήρχε εκεί.

Αφήστε με στον πόνο μου, έχασα το παιδί μου, φέρεται να λέει ο Στέλιος Παπαθεμελής σύμφωνα με το protothema.gr. Η Λένα ήταν μία σεμνή, ιδιαίτερα

χαμηλών τόνων κοπέλα, που ασχολείτο με την τέχνη και εκ περιτροπής βοηθούσε τα τελευταία χρόνια στο πολιτικό του γραφείο.

Ένα κορίτσι που δεν είχε τις πολιτικές φιλοδοξίες του πατέρα του, αλλά διακριτικά ήταν όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό του και τον βοηθούσε στο πολιτικό του γραφείο. Πολλές ήταν οι φορές που ερχόταν σε σύγκρουση με τον πατέρα της λέγοντάς του ότι έπρεπε να σταματήσει να ασχολείται τόσο προσηλωμένα με την πολιτική. Της άρεσε ο χορός, η ζωγραφική και ήταν ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο πλάσμα.

Από το γραφείο και τους συνεργάτες του Στέλιου Παπαθεμελή μεταφέρεται η θλίψη για το χαμό της γυναίκας.Η κηδεία της θα γίνει σήμερα το απόγευμα στην εκκλησία της Αγίας Σοφιάς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

The post Αφήστε με στον πόνο μου – Σε τραγική κατάσταση ο Στέλιος Παπαθεμελής από τον χαμό της αγαπημένης του κόρης appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα