ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 27-29: Κυπελλούχος ο ΠΑΟΚ στον τελικό της ντροπής

Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είχε πει πως «η βλακεία είναι ανίκητη», αυτό επιβεβαιώθηκε για άλλη μια ακόμη φορά στο «Παλατάκι» στον τελικό του Χάντμπολ. Αντί για μια γιορτή, το παιχνίδι αμαυρώθηκε από διακοπή περίπου 2,5 ωρών που προκλήθηκε από την ρίψη φωτοβολίδων...

Περίπου τέσσερις ώρες διήρκησε ο τελικός στο Χάντμπολ ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, για να αναδειχθεί νικητής ο Δικέφαλος του Βορρά με 29-27, ωστόσο ελάχιστη σημασία έχει η αγωνιστική υπεροχή του

ΠΑΟΚ στο παιχνίδι, αφού για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες ντροπιαστικών εικόνων στον ελληνικό αθλητισμό και πολύ περισσότερο σε ένα υγιές άθλημα όπως θεωρείται το χάντμπολ.

Οι ανεγκέφαλοι, δεν εννόησαν ούτε στιγμή πως η ρίψη καπνογόνων σε ένα κλειστό γήπεδο θα μετέτρεπε την ατμόσφαιρα σε αποπνιχτική και ίσως προκαλούσε αναπνευστικό πρόβλημα στις αποστολές των δύο ομάδας, αλλά και στους υγιείς φιλάθλους που παρευρέθησαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Για να συνεχιστεί ο αγώνας, έπρεπε το γήπεδο να εκκενωθεί εντελώς και έτσι ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε... μόνος του μια πολύ σημαντική νίκη, κόντρα σε μια δύναμη του Χάντμπολ, όπως η ΑΕΚ.

The post ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 27-29: Κυπελλούχος ο ΠΑΟΚ στον τελικό της ντροπής appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα