«Άδοξοι μπάσταρδοι» – Έδειραν συμμαθητή τους και του χάραξαν τη σβάστικα στο μέτωπο

Τέσσερις ανήλικοι απήγαγαν τον συμμαθητή τους, τον χτύπησαν, τον πυροβόλησαν και στη συνέχεια του χάραξαν μία σβάστικα στο πρόσωπο.

Πιο συγκεκριμένα, οι τέσσερις ανήλικοι από το Όρεγκον των ΗΠΑ απήγαγαν συμμαθητή τους, τον χτύπησαν στο κεφάλι με σιδηρολοστό, τον πυροβόλησαν με αεροβόλο όπλο και στη συνέχεια με ένα χαρτοκόπτη του χάραξαν μια σβάστικα στο κούτελο

«Δε μπορώ να καταλάβω γιατί το έκαναν. Το ξανασκέφτομαι και λέω ότι κόντεψα να χάσω τον μικρότερο γιο μου», δήλωσε η μητέρα του 16χρονου θύματος, Κέλι Μάρειν.

Το

περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες και είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Οι τρεις από τους τέσσερις δράστες θα δικαστούν ως ενήλικοι ενώ φαίνεται να είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την επίθεση.

Ανάμεσα στους δράστες βρίσκεται και μία 15χρονη κοπέλα η οποία λειτούργησε ως «δόλωμα» στον 16χρονο Ντάστιν Μαρέιν, καλώντας τον σε ένα υπόστεγο κατοικίας με την υπόσχεση να συνευρεθούν ερωτικά. Μόλις ο νεαρός πήγε στο σημείο τον περίμεναν τρία αγόρια που του επιτέθηκαν αλλά τελικά ο Ντάστιν κατάφερε να ξεφύγει καθώς έτρεξε και μπήκε σε ένα κατάστημα της περιοχής για να ζητήσει βοήθεια.

«Είναι σοβαρά τραυματισμένος όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχολογικά. Είναι κάτι με το οποίο θα ζει για πάντα, κυρίως αν το σημάδι από τη σβάστικα παραμείνει. Κάθε φορά που θα κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέπτη θα ξυπνούν μνήμες» είπε η μητέρα του 16χρονου.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν οι συμμαθητές του, ο Ντάστιν είχε γράψει στο προφίλ του στο Facebook ότι ένα από τα τρία αγόρια ήταν γκέι και έτσι αποφάσισαν να του επιτεθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα