«Αδειάζει» Λαφαζάνη και ο Μηλιός: Εκφράζει μια μικρή μειοψηφία – Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ την ευρωπαϊκής αλλαγής

Αιχμές κατά της πρόσφατης στάσης του συναδέλφου του Παναγιώτη Λαφαζάνη στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο Βουλευτής Γιάννης Μηλιός, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι απόψεις Λαφαζάνη περί εξόδου της χώρας από το ευρώ εκφράζονται μόνο από μία μειοψηφούσα μερίδα μελών του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία δεν έχει καμία τύχη επιρροής της επίσημης στάσης του κόμματος στο θέμα της ευρωπαϊκής του ατζέντας.

«Ο κύριος

Λαφαζάνης εκφράζει μία άποψη διαφορετική από αυτή του κόμματος, και η άποψη αυτή εκφράζει μοναχά μια μικρή μειοψηφία εντός του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε σε παρουσία του σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός συμπληρώνοντας : «Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει την χώρα εντός του ευρώ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα δώσει αγώνα από κοινού με άλλα ευρωπαϊκά κόμματα για την μετάλλαξη της Ευρώπης σε Ευρώπη των λαών».

Άμεση υπήρξε η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας επι του θέματος, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου να δηλώνει : «Κάθε λεπτό που περνά και ο κ. Λαφαζάνης συνεχίζει να είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας εκτίθεται και επίσημη θέση του κόμματό του συνεχίζει να είναι η έξοδος από το ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα