Yellow: Το cocktail bar της Κηφισιάς που θα γεμίσει τις νύχτες σας με χρώμα [εικόνες]

Όλοι λίγο ή πολύ αρέσκονται στο να κάνουν «στέκια» τους ορισμένα bars, χάνοντας όμως από τις υπόλοιπες γεύσεις που «κυκλοφορούν».

Κάπως έτσι θα νιώσετε όταν πάτε στην Χαρ. Τρικούπη & Κρήτης 27, Κηφισιά. Τι είναι εκεί; Μα φυσικά το Yellow, στο οποίο οι αισθήσεις σου μπερδεύονται. Θα φας μαρμελάδα; Θα πιεις ποτό; Ή θα μπερδευτείς από τα πολλά χρώματα; Όλα μαζί θα γίνουν....

Αν ακολουθήσεις

την όσφρησή σας θα νομίσετε ότι μπήκατε σε ζαχαροπλαστείο. Μην ξεγελιέστε όμως, το Yellow φημίζεται για τα cocktails του τα οποία «παντρεύουν» την γευστική παράδοση με τη σύγχρονη καινοτομία. Έτσι, όταν θα σας σερβίρουν το Bramble, μην παραξενευτείτε. Το greece.dailysecret.com αποκαλύπτει μάλιστα πως ο ουρανίσκος σου θα μπερδευτεί από την μαρμελάδα τεσσάρων φρούτων, με ρούμι, gin και χυμό lime. Τα cocktails αυτά μπορεί να φαίνονται αθώα, αλλά είναι σίγουρο ότι θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Ακόμα κι αν επιλέξετε «ασφαλείς» επιλογές όπως μπύρα ή κρασί, μην ξεχάσετε να παραγγείλετε το πλατώ αλλαντικών το οποίο είναι φανταστικό.

1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Αναζητήσεις
recipe bar κηφισια, bar κηφισια
Τυχαία Θέματα