Wonder Woman: Θα τη δούμε στο Batman εναντίον Superman;

Τελικά φαίνεται ότι μαζί με τον Batman και τον Superman θα δούμε και μια πολύ διάσημη ηρωίδα.

Την καυτή είδηση δίνει στο ρεπορτάζ του το cinemag.gr, το οποίο αναφέρει πως οι φήμες ότι η Wonder Woman θα εμφανιστεί στην πολυσυζητημένη ταινία που άτυπα αποκαλούμε «Μπάτμαν vs Σούπερμαν» κάνουν το γύρο του

internet για αρκετό καιρό. Η Τζέιμι Αλεξάντερ του «Thor 2» τράβηξε επάνω της τα βλέμματα όταν αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Warner για την ταινία κι ότι γνωρίζει στοιχεία της πλοκής.

Η εικασία ότι μπορεί να προορίζεται για το ρόλο της Wonder Woman δεν επιβεβαιώθηκε, αλλά ακόμα πιο πρόσφατα το πρώην κορίτσι του Μποντ Όλγκα Κουριλένκο («Oblivion», «To the Wonder») αναφέρθηκε ως πιθανή ηρωίδα κι αυτή η φήμη φέρεται να διαθέτει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε αληθινά γεγονότα. Σύμφωνα με το Variety η Κουριλένκο, η Γκαλ Γκαντό του «Fast and Furious» και η Ελοντί Γιουνγκ του «G.I. Joe: Retaliation» περνούν από ακροάσεις για το γυναικείο lead της ταινίας του Σνάιντερ, χωρίς στην πραγματικότητα να εξασφαλίζεται ότι ο ρόλος είναι εκείνος της Wonder Woman κι όχι για παράδειγμα της νέας αγαπημένης του «Μπρους Γουέιν».

Μήπως η Warner ετοιμάζει περισσότερες εκπλήξεις για να μας συστήσει στη νέα ηρωίδα;

Keywords
Τυχαία Θέματα