White Spoon: Το μαγαζί που έβαλε το Χολαργό στο χάρτη

Οταν πριν από δύο περίπου χρόνια οι ιδιοκτήτες του White Spoon αποφάσιζαν να επενδύσουν σε ένα χώρο «στοιχειωμένο», που δεν είχε επιτύχει κανενός είδους μαγαζί, δε φαντάζονταν ότι σήμερα θα αναγκάζονταν να νοικιάσουν και το διπλανό χώρο για να αντεπεξέλθουν στη συσσώρευση του κόσμου στα τραπέζια σε καθημερινή βάση.

Το White Spoon κατάφερε μέσα σε ένα 8μηνο να κερδίσει το στοίχημα με το κοινό του Χολαργού, που πολλές φορές μετακινούνταν σε άλλες περιοχές, να αναμορφώσει την περιοχή και να προσελκύσει κόσμο κι από τα γειτονικά βόρεια προάστια.

Ένα

μπαρ βερολινέζικου τύπου, με ένα μεγάλο ξύλινο πάσο στο κέντρο και καρέκλες γύρω για να κάθονται οι παρέες και δύο πάγκους δεξιά κι αριστερά στον κεντρικό χώρο, με τραπέζια πάνω στο πεζοδρόμιο για τις δροσερές μέρες του χρόνου, προσφέρει ευκαιρία για παρεΪστικο καφέ το πρωί, μπύρα από το μακροσκελή κατάλογο το μεσημέρι, πάντα με τη συνοδεία ποικιλίας αλλαντικών και ελαφριών βαυαρικών πιάτων.

Το βράδυ γίνεται ένα μπαρ ιδανικό για τις αναζητήσεις σας στην καθημερινή και πολύβουη πόλη, αφού αν και δίπλα στη Μεσογείων, η μουσική του σκεπάζει τα πάντα. Και τι μουσική; Jazz, swing, rockabilly, rock 'n' roll και γενικώς δυσεύρετοι ήχοι.

Ποτά κλασσικά και καθαρά, τιμές χαμηλές και γενικώς το White Spoon έχει όλο το πακέτο που ψάχνει ένας 20 something τύπος με την παρέα του ή την κοπέλα του.

Info: Μεσογείων 234, τηλ.: 2106533645

Keywords
Τυχαία Θέματα