Tατσόπουλος: Δεν συνεργάζομαι με τους Ανεξέλεγκτους Έλληνες

Την πολυσυζητημένη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Ελληνες, σχολίασε βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος χαρακτηρίζοντας ως ασόβαρο οποιοδήποτε τέτοιο ενδεχόμενο ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά «εγώ με ένα κόμμα που θα ψηφίσει τον Ψωμιάδη, όχι μόνο δεν συνεργάζομαι, αλλά ούτε καλημέρα δεν λέω», σε σημερινή του συνένετυξη ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ.

«Oι ποπουλιστές της Δεξιάς,

αυτοί οι ΑΝΕΛ, οι "ανεξέλεγκτοι Ελληνες", όπως λένε πολλοί, δεν είναι μια πρόταση σοβαρή, την οποία θα μπορεί αν θελήσει ως πρόταση συμμαχία ένα κόμμα της Αριστεράς για να κυβερνήσει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αρχέτυπο του λαϊκισμού», χαρακτήρισε ο Πέτρος Τατσόπουλος το κόμμα του Πάνου Καμμένου υποστηρίζοντας ότι συγκεντρώνει όλα τα μειονεκτήματα που μπορεί να συγκεντρώσει ένα λαϊκιστικό κόμμα αφού «υπόσχεται τα πάντα, καταγγέλλει τα πάντα, ανέξοδα».

Στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ θελήσει συμμαχίες, θα πρέπει πρώτα να τις επιδιώξει με τους όμορους χώρους όχι μόνο ιδεολογικά, αλλά και από άποψη προγράμματο σύμφωνα με τον κ. Τατσόπουλο.Σχολιάζοντας την υπόθεση που προέκυψε με το σκίτσο του Δημήτρη Χατζόπουλου στα «ΝΕΑ» και το επικριτικό δημοσίευμα της «Αυγής», ο Πέτρος Τατσόπουλος διαχώρισε τη θέση του με τις απόψεις της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Χατζόπουλος, ο οποίος είναι κορυφαίος στυλίστας, στα σκίτσα του περιλαμβάνει μαι ολόκληρη πολιτική ανάλυση» είπε και συνέχισε:

«Ή δεχόμαστε το χιούμορ, ότι είναι μια ζώνη που έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση ταυτόχρονα να τους περνάει όλους και να ασχολείται με όλους, με την ίδια ωμότητα μερικές φορές και την ίδια δικαιοσύνη απέναντι σε όλους ή αρχίζουμε και λέμε όλα αυτά, τα οποία εγώ τα βρήκα πολύ σοσιαλρεαλιστικά για το γούστο μου» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Επικριτικός εμφανίστηκε αναφορικά με τη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα την περασμένη Κυριακή κατά τη ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, ενώ για τα σενάρια επιστροφής της ΔΗΜΑΡ στον κυβερρνητικό συνασπισμό είπε «ότι δεν υπάρχει περίπτωση η ίδια η ΔΗΜΑΡ να ξαναγυρίσει και αυτό σενάριο μπάζει από παντού».

Κατέληξε, λέγοντας ότι η επόμενη κυβέρνηση θα έχει κορμό είτε τη ΝΔ είτε τον ΣΥΡΙΖΑ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα