Super League: ΠΑΟΚ για μόνος πρώτος

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα το βράδυ του Σαββάτου (27/9) από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (διαβάστε εδώ) και ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να πιάσει κορυφή και να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει την δυνατότητα

να «πιάσει» τον Ολυμπιακό στους 10 βαθμούς...

Παναθηναϊκός – Νίκη Βόλου

Οι «πράσινοι» έχουν την ευκαιρία να πιάσουν τον Ολυμπιακό και να συμβαδίσουν μαζί στους 10 βαθμούς. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να συνεχίσει το σερί και να κερδίσει τη Νίκη Βόλου, η οποία αγνοεί τη νίκη για τέσσερις αγωνιστικές. Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα πρέπει να ξεχάσουν τις αποτυχίες της ομάδας της Μαγνησίας.

Ώρα σύσκεψης: 16:00, Novasports 2
Συνάντηση κορυφής: Απόστολος Νικολαΐδης

Εργοτέλης – Παναιτωλικός

Η αρχή για τους Κρητικούς έγινε την προηγούμενη αγωνιστική στο Βόλου, με το «διπλό» επί της Νίκης και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μήκος κύματος με τον Πάυλο Δερμιτζάκη να μην υπολογίζει σε τρεις ποδοσφαιριστές. Από την άλλη ο Παναιτωλικός, θέλει το «διπλό» για να ανέβει η ψυχολογία του.

Ώρα σύσκεψης: 18:15, Novasports 2
Συνάντηση κορυφής: Παγκρήτιο

Βέροια – ΠΑΣ Γιάννινα

Η Βέροια έκανε καλό ξεκίνημα, με «τρία στα τρία», ωστόσο στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό μπήκε ένα τέλος στο σερί της ομάδας. Στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα θέλει τη νίκη και ο προπονητής θα έχει στην διάθεσή του τον Μοχάμεντ Μπεν. Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αγωνιστεί στην Βέροια χωρίς των τραυματία, Κοροβέση και με στόχο τη νίκη...

Ώρα σύσκεψης: 18:15, Novasports 3
Συνάντηση κορυφής: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

Λεβαδειακός – Κέρκυρα

Παιχνίδι, υψίστης σημασίας είναι αυτό για τον Λεβαδειακό καθώς οι αγωνιστικές περνούν και ο Λεβαδειακός ψάχνει ακόμα την πρώτη του νίκη. Από την άλλη η Κέρκυρα προέρχεται από το «τρίποντο» στο νησί επί του ΠΑΣ και θέλει να συνεχίσει στις επιτυχίες.

Ώρα σύσκεψης: 18:15, Novasports 7
Συνάντηση κορυφής: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ

Αυτή είναι η ευκαιρία του και ίσως να μην έχει δεύτερη. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ στην Τούμπα και η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο για να πιάσει ο Δικέφαλος του Βορρά κορυφή και διαφορά τριών βαθμών από τον Ατρόμητο τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό αν κερδίσει τη Νίκη Βόλου.

Ώρα σύσκεψης: 20:30, Novasports 2
Συνάντηση κορυφής: Γήπεδο Τούμπας

The post Super League: ΠΑΟΚ για μόνος πρώτος appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα