Summer Fun: Η Κλέλια Ρένεση ποζάρει για το 7ο τεύχος του Kool Magazine!

15:51 6/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Ως άλλη Brigitte Bardot, η Κλέλια Ρένεση φωτογραφίζεται για το 7ο τεύχος του KOOL magazine και προκαλεί αμόκ στους άνδρες. Ο Κώστας Μαρτάκης βιάζεται να πετάξει από πάνω του τα baby face χαρακτηριστικά του και μιλάει για το πώς είναι να είσαι pop idol

και η άκρως αποκαλυπτική Βάσω Βιλέγγας φωτογραφίζεται χαρίζοντας ανδρικά χαμόγελα.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μαγειρεύει ριζότο με μανιτάρια, αποκαλύπτει αλήθειες και μύθους της Μυκόνου και εξηγεί γιατί οι άνδρες πρέπει να φοράνε παντελόνι το καλοκαίρι. Μάθετε όλα τα μυστικά για τέλειο sex σε απόκρυφες παραλίες και απλά βήματα για να ετοιμάσετε τα αγαπημένα σας καλοκαιρινά cocktails.

Style summer file: Tα t-shirts που δεν πρέπει να λείπουν από τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις κι όχι μόνο και γιατί τα φλατ παπούτσια ταιριάζουν άψογα με το καλοκαίρι.

Ακόμα: Ανοίγουμε τον φάκελο με την συγκλονιστική ιστορία της δολοφονίας της όμορφης Φαίης από την Νέα Μάκρη.

Τέλος: Fun test – Πόσο @@@ας είσαι, ποια ονόματα να αποφύγετε για το παιδί σας, τα καλύτερα travel apps και ποιες είναι οι νέες ταινίες κόμικ που κυκλοφορούν κ.α.

Πατήστε, σύρετε, κάντε περιστροφή και απολαύστε βίντεο, εικόνες, φωτογραφίες, μουσική, γραφικά και animation κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας στο αγαπημένο σας θέμα!

Κατεβάστε το App στο iPad ή στο Android Tablet σας και επιλέξτε τα τεύχη που επιθυμείτε εντελώς δωρεάν! KOOL, το ελληνικό περιοδικό για iOS & Android Tablets. Όταν το ακουμπάς, ζει…

Για να κατεβάσετε το Kool Magazine πατήστε:

- Για iPad στο εικονίδιο παρακάτω:

- Για Android Tablet στο εικονίδιο παρακάτω:

Facebook: facebook.com/KOOLthemagazine

Twitter: twitter.com/KoolDigitalMag

Keywords
Τυχαία Θέματα