Recipe: Η συνταγή για να την περάσεις φίνα είναι οικογενειακή υπόθεση

Δύο αδέρφια ο Νίκος και ο Τάκης Μορφέσης σκέφτηκαν να φτιάξουν ένα μαγαζί που θα άφηνε το στίγμα του στο καθημερινό fun to be around της Κηφισιάς και σίγουρα δεν έτυχε, αλλά πέτυχε το Recipe να γίνει αυτό που έψαχνες για τις φορές εκείνες που θες να συνδυάσεις ίδιας ποιότητας φαΐ και ποτό υπό τους ήχους μουσικής που κάνει πέρασμα απ΄όλες τις κλίμακες και με κόσμο που σου προκαλεί αισθητική ευεξία.

Ο χώρος είναι πασπαρτού και ενδείκνυται για πολλές φάσεις. Θες

να πιεις ένα καφέ το πρωί; Το έχει. Θες να πιεις μια μπύρα με μεζέ το απόγευμα; Το έχει. Θες ένα καλό μεσημεριανό με κρασί; Το έχει κι αυτό. Εκεί όμως που πραγματικά έχει τη συνταγή στο τσεπάκι είναι τα βράδια με τις μουσικές, τα ποτά και την αναλογία ποσότητας-τιμής.

Ο Νίκος Μορφέσης εις εκ των ιδιοκτητών ήταν παραγωγός στον αγαπημένο Best Radio, οπότε το μουσικό κομμάτι είναι σε καλά χέρια και δε χρειάζεται να σε απασχολεί. Ξέρεις τι να περιμένεις!

Πάμε στα ποτά. Οι bartenders του δεν πάνε στα στανταράκια, αλλά ρισκάρουν και πετυχαίνουν καθώς όπως είπαμε έχουν τη συνταγή. Από το ποτήρι του cocktail σου και το πως θα στο φτιάξει ο ειδικός φαίνεται ότι εδώ υπάρχει κάτι αξιοπρόσεκτο.

Το greece.dailysecret.com σου προτείνει να δοκιμάσεις το το Rumpy-pumpy, με παλαιωμένο ρούμι και φύλλα φασκόμηλου, ή το English Breakfast για πιο νωρίς, γιατί εδώ τα πρωινά πίνονται καλύτερα!

Στις 24 Δεκεμβρίου ο Νίκος Μορφέσης περνάει πίσω από τα decks για ένα 7ωρο πρόγραμμα από τις 15:00-20:00. 1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κασσαβέτη 12, Κηφισιά, 2106230600

Keywords
Τυχαία Θέματα