Ray Ban και το 2012!

10:15 6/1/2012 - Πηγή: KoolNews

Είναι η απόλυτη μόδα τα τελευταία χρόνια. Και η Ray Ban επανέρχεται δυναμικά δείχνοντας σου πως μπορεί να σε πάει στο 1950 με μια κίνηση!

Από τον Αντώνη Πακουλίδη

Ας δούμε τα πράγματα από την αρχή. Η Ray Ban ιδρύθηκε το 1937 με ένα δείγμα γυαλιών ηλίου που φόραγαν οι πιλότοι. Φτιαγμένο από ορυκτό γυαλί για να φιλτράρει τις υπέρυθρες και υπεριώδεις ακτινοβολίες,

εγκαθιδρύθηκαν στο σώμα της αμερικανικής αεροπορίας. Το 1952, εισήγαγε το κλασικό μαύρο Wayfarer. Και τα δύο στυλ παραμένουν ανένδοτα στιλιστικά και αποτελούν το πιο εμπορικά και πουλημένα γυαλιά ηλίου στον κόσμο.

Εάν επιθυμείς την ποιότητα, το στυλ και την ιστορία χωρίς την πανταχού παρουσία, η Ray Ban εισήγαγε ένα νέο, vintage στυλ που ονομάζεται Meteor. Με ένα σχεδιασμό επηρεασμένο από τα μέσα του αιώνα μαζί με ζωηρά χρώματα και ανθεκτικούς φακούς κρυστάλλων, γίνονται ιδανικά γυαλιά για καθημερινή χρήση είτε ντύνεσαι πιο casual είτε πιο καλά. Οπότε αν δεν μπορείς να πετάξεις σε έναν super in χειμερινό προορισμό, τότε τουλάχιστον μπορείς να μπλοκάρεις τον ήλιο με στυλ!

Διαβάστε ακόμα:

* Τα πιο retro cool αξεσουάρ του άντρα

* Προστασία & στυλ σε pocket size

* Γυαλία ηλίου για το χειμώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα