Premier League: Ο «Χ»ειρότερος εφιάλτης της Τσέλσι [βίντεο]

Μόνο ένας σεναριογράφος επιστημονικής φαντασίας θα φαντάζονταν πως ο Φράνκ Λάμπαρντ, ύστερα από 13 χρόνια και 611 γκολ με την φανέλα της Τσέλσι, θα στερούσε από τους «μπλε» τη νίκη στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι....

Κι όμως είναι αλήθεια. Ο Πελεγκρίνι έβαλε τον Άγγλο μέσο στο δεύτερο ημίχρονο και του δόθηκε η ευκαιρία να γίνει ο... χειρότερος εφιάλτης της ομάδας που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικα, που κέρδισε πρωταθλήματα και το Champions League.

Οι

ενδεκάδες

Μάνστεστερ Σίτι (Μάνουελ Πελεγκρίνι, 4-4-2): Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Μανγκαλά, Κολάροβ, Φερναντίνιο, Γιαγιά Τουρέ, Μίλνερ, Νταβίντ Σίλβα, Τζέκο, Αγκουέρο.

Τσελσι (Ζοσέ Μουρίνιο, 4-2-3-1): Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Φάμπρεγκας, Ραμίρες, Αζάρ, Ουίλιαν, Ντιέγκο Κόστα.

Το α' ημιχρονο

Η Τσέλσι του Μουρίνιο είχε ένα συγκεκριμένο πλάνο στο παιχνίδι, να μην χάσει. Άλλωστε, δεν έπαιξε επιθετικά, κάθε άλλο, με ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα της και για τον λόγο αυτό το θέαμα δεν ήταν τόσο υψηλό. Η Σίτι προσπαθούσε να ανοίξει διαδρόμους για να περάσει προς τον Κουρτουά, όμως αυτό δεν συνέβη ποτέ, στο πρώτο μέρος που θα ξεχαστεί πολύ εύκολα.

Το β' ημίχρονο

Η Σίτι γνώριζε πριν το ματς πως η νίκη είναι μονόδρομος και στο β΄ μέρος πίεσε, έχασε μια φάση με τον Αγκουέρο, όμως παράλληλα έχασε και τον Ζαμπαλέτα. Αυτό ήταν το δώρο του Πελεγκρίνι στον Μουρίνιο. Η Τσέλσι με παίκτη παραπάνω δημιούργησε την μοναδική της κλασική ευκαιρία και σκόραρε με τον Σούρλε στο 71'. Η Σίτι ήταν με την πλάτη στον τοίχο, με δέκα παίκτες, όμως ο Λάμπαρντ στο 85' ισοφάρισε σε 1-1 και χάρισε τον πολύτιμο, όπως ήρθε το ματς, βαθμό στους «Πολίτες».

The post Premier League: Ο «Χ»ειρότερος εφιάλτης της Τσέλσι [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα