O Μόγλης ζει – Απίστευτες εικόνες από το κορίτσι που έζησε στη ζούγκλα

18:02 7/6/2013 - Πηγή: KoolNews

Το παραμύθι του Μόγλη, του μικρού αγοριού που έζησε όλη του τη ζωή στη ζούγκλα, έχοντας για παρέα μόνο τα ζώα, παίρνει σάρκα και οστά. Μόνο που ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πραγματικής ιστορίας είναι ένα κοριτσάκι.

Η Τίπι, ανατράφηκε μέχρι και τα δέκα της χρόνια, μέσα στην αφρικανική ζούγκλα, έχοντας την απόλυτη επαφή με τη φύση, κάνοντας παρέα με έναν ελέφαντα (τον οποίο και αποκαλούσε ως αδερφό της) και με μια λεοπάρδαλη, η οποία ήταν

η καλύτερή της φίλη.

Η γέννησή της, μάλιστα, έγινε στη Ναμίμπια. Οι γονείς της, Γάλλοι στην καταγωγή, ήταν επαγγελματίες φωτογράφοι της άγριας φύσης, και έτσι στο ταξίδι της ζωής της πέρασε από χώρες όπως η Μποτσουάνα, Ζιμπάμπουε και Νότιο Αφρική.

Εκείνοι, τώρα, δίνουν τις φωτογραφίες που απεικονίζουν την καθημερινότητα της τότε ζωής τους, και μιλούν για τις εμπειρίες του παιδιού τους μέσα στη ζούγκλα.

«Ήταν κομμάτι της καθημερινότητάς της, να προσέχει να μην της κλέψουν το μπιμπερό της οι πίθηκοι!» αναφέρουν. Όπως τονίζουν, έζησαν ευτυχισμένα, με την κορούλα τους να απολαμβάνει την απόλυτη ελευθερία. «Ήταν πολύ χαρούμενη. Μέναμε μέσα σε μια σκηνή, και κάθε μέρα ξυπνούσε από τις αχτίδες του ήλιου βλέποντας τα πρόσωπα των γονιών της. Ήταν πολύ τυχερή για αυτό» συμπληρώνουν.

Όσον αφορά τη σχέση της με τα ζώα, ήμερα και άγρια, οι ίδιοι δηλώνουν πως ήταν πολύ καλή, σαν να μπορούσαν να επικοινωνήσουν με ένα περίεργο τρόπο: «Δεν τα φοβόταν καθόλου. Μπορούσε να «μιλήσει» ακόμη και σε έναν ελέφαντα. Και το έκανε!», κάτι που αποδεικνύεται και μέσα από τις σπάνιες και εκπληκτικές φωτογραφίες.

Τέλος, αναφέρθηκαν στις σχέσεις της Τίπι, με τους ανθρώπους των φυλών της Αφρικής: «Οι Αφρικανοί αγαπούν πολύ τα παιδιά, ειδικά τα λευκά. Διασκέδαζαν πολύ μαζί της και λάτρευαν τα μαλλιά της. Όταν φτάσαμε σε ένα χωριό με παιδιά στην Αφρική, μέσα σε δύο λεπτά η Τίπι είχε γίνει ο… κλόουν! Η φυλή τη βρήκε τόσο χαριτωμένη λόγω της διαφορετικότητάς της. Και εκείνη, τους αγάπησε πολύ».

Όταν η Τίπι επέστρεψε στη χώρα των γονιών της στη Γαλλία, στην ηλικία των 10, η προσαρμογή της στην τόσο διαφορετική ζωή δεν της ήταν καθόλου εύκολη. «Της στοίχισε που δεν είχε επαφή με τα ζώα. Της έλλειπαν τόσο πολύ» αναφέρουν οι γονείς της.

Σήμερα, η… θηλυκή ενσάρκωση του Μόγλη, είναι 23 ετών και βρίσκεται στο τρίτο έτος των σπουδών της επάνω στον κινηματογράφο. Κατά κάποιο τρόπο, βρίσκεται μέσα στη ζούγκλα. Αυτή, του σύγχρονου τρόπου ζωής…,

Κάντε κλικ επάνω στις φωτογραφίες για να μεγαλώσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα