NBA: Απάντησαν οι Thunder, νίκη και για Denver

Με κορυφαίο τον Κέβιν Ντουράντ και συνοδοιπόρους τους Σερζ Ιμπάκα και Τζέρεμι Λαμπ οι Thunder κέρδισαν με 105-91 και πήραν την ρεβάνς για την ήττα τους στο Λος Άντζελες πριν λίγες μέρες.

Με την νίκη τους αυτή έφτασαν στο 8-3 παρόλο που είχαν σε μέτρια βραδιά τον οργανωτή τους Ράσελ Ουέστμπρουκ.

Ο Κέβιν Ντουράντ με 28 πόντους ηγήθηκε της νίκης των Thunder μάζεψε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 8 ασίστ και έκανε 1 κλέψιμο με 1 λάθος σε περίπου 39 λεπτά συμμετοχής. Ο Σερζ Ιμπάκα με 17 πόντους, ο Τζέρεμι Λαμπ με 11 πόντους και ο Ρέτζι Τζάκσον

με 9 πόντους ήταν οι υπόλοιποι που διακρίθηκαν από τους Thunder με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ να μην πιάνει υψηλή απόδοση και να μένει στους 12 πόντους με 0/6 στα τρίποντα.

Από την αντίπερα όχθη μόνο η τριάδα των Μπλέικ Γκρίφιν με 27 πόντους ο Κρις Πολ με 17 πόντους και Τζαμάλ Κρόφορντ με 18 πόντους έμειναν απελπιστικά μόνοι στην μάχη με τους Thunder.

Νίκη για τους Denver στο Pepsi Center φτάνοντας στην 5η νίκη σε 11 παιχνίδια. Οι Τζόρνταν Χάμιλτον με 17 πόντους, ο Κένεθ Φαρίντ με double-double 12 πόντους και 11 ριμπάουντ, και τέλος ο Τζέι Τζέι Χίκσον με 14 πόντους οδήγησαν την ομάδα του Μπράιαν Σο στην νίκη και ανέβασαν την ψυχολογία τους ενόψει της δύσκολής συνέχειας.

Η ομάδα του Σικάγο είχε μεγάλη αστοχία και με συνάρτηση την απώλεια του Τζίμι Μπάτλερ έχασαν το παιχνίδι και ξεκίνησαν με άσχημο τρόπο την εξόρμηση τους μακριά από το Ιλινόις. Οι Ντέρικ Ρόουζ με 19 πόντους, ο Κάρλος Μπούζερ με 15 πόντους και 10 ριμπάουντ δεν στάθηκαν αρκετοί για να οδηγήσουν τους Bulls στην νίκη.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα