My Brooks Brothers Story: Το φθινόπωρο έρχεται και 7 διάσημοι του Hollywood επιλέγουν Brooks Brothers

Η Brooks Brothers, ο θρυλικός Οίκος ένδυσης της Αμερικής έχει μια μακρά παράδοση στο να ντύνει μερικές από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της χώρας, συμπεριλαμβανομένων αστέρων του Χόλυγουντ αλλά και των 39 από τους 44 Προέδρους των ΗΠΑ.

Στη νέα διαφημιστική καμπάνια της Brooks Brothers, κορυφαία ταλέντα του Χόλυγουντ μοιράζονται προσωπικές τους στιγμές – ορόσημα για τους ίδιους και την καριέρα τους.

Ο Tony Goldwyn, αστέρας της showbiz

όταν, πέρυσι προσκλήθηκε να συναντηθεί με τον πρόεδρο Barack Obama στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου, φόρεσε ένα Made-to-Measure tuxedo Brooks Brothers, που αντανακλούσε το προσωπικό του ύφος που το χαρακτηρίζει η εκλεπτυσμένη κομψότητα και διέθετε ταυτόχρονα το κύρος που άρμοζε σε μια συνάντηση με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών . Ήταν μια στιγμή που καθόρισε τη σχέση του με τη Brooks Brothers.

Για σχεδόν δύο αιώνες η ιστορία της Brooks Brothers γράφεται από τους ίδιους τους πελάτες της, που πολύ συχνά έχουν να αφηγηθούν σημαντικές αναμνήσεις και στιγμές της ζωής τους που συνδέθηκαν -και παρέμειναν συνυφασμένες στο χρόνο- με την Brooks Brothers .

«Ένα γαμπριάτικο κοστούμι, ένα παπιγιόν για μια επίσημη περίσταση, το σακάκι που ο πατέρας αγόρασε στον γιο του για την πρώτη ημέρα στο σχολείο ή οι μπλούζες Brooks Brothers που η κόρη «δανείζεται» από τη μητέρα της για τις εμφανίσεις της στο σχολείο είναι αντικείμενα που έχουν όμως μια δική τους ζωή και που οι πελάτες της Brooks Brothers δεν διστάζουν να τις μοιράζονται με γράμματα, με τους συνεργάτες των καταστημάτων μας ή ακόμα και δημοσίως με σχόλια μέσα από μέσα μαζικής ενημέρωσης, ενώ πολλές φορές ο ίδιος ο CEO της Brooks Brothers Claudio Del Vecchio έγινε αποδέκτης ανάλογων επιστολών.

Σήμερα, η Brooks Brothers μέσα από την καμπάνια "My Brooks Brothers Story" για το φθινόπωρο του 2015, φιλοξενεί τις προσωπικές μαρτυρίες επτά καλλιτεχνών και θαυμαστών του brand – που εξιστορούν τη δική τους μοναδική εμπειρία με τη Brooks Brothers και τα θρυλικά της ρούχα.

Ολόκληρες τις ιστορίες των πρωταγωνιστών - «Our Wedding Day» του Geoffrey Arend και της Christina Hendricks, «My Visit to the White House» του Tony Goldwyn, «My Magic Blazer» του Matt McGorry , «My Made to Measure Suit» του Βρετανού ηθοποιού Joshua Sasse, «My Night at the Oscars» του Graham Moore και «My Big Night Out» της Yara Shahidi - μπορείτε να βρείτε στο www.brooksbrothers.com/stories, ενώ μπορείτε να μοιραστείτε τη δική σας μοναδική ιστορία στο στο #MyBrooksBrothersand.

1 από 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Christina Hendricks &Geoffrey Arrend Christina Hendricks Yara Shahidi Tony Goldwyn Matt McGorry Joshua Sasse Graham Moore Geoffrey Arrend

Την καμπάνια φωτογράφησε ο Ιταλός Carlo Miari Fulcis και το styling επιμελήθηκε ο Ashley Weston.

The post My Brooks Brothers Story: Το φθινόπωρο έρχεται και 7 διάσημοι του Hollywood επιλέγουν Brooks Brothers appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
My Brooks Brothers Story, Hollywood,Brooks Brothers