«Matsuhisa Welcomes The Bartenders»: Oι βραδιές με cocktail συνεχίζονται

11:48 6/4/2016 - Πηγή: KoolNews

Για τέσσερις ακόμη Παρασκευές, έως τις 6 Μαΐου, το Martini Bar του Matsuhisa Athens συνεχίζει δυναμικά να φιλοξενεί τους καλύτερους bartenders της Αθήνας στο πιο εντυπωσιακό location της πόλης.

Κάθε Παρασκευή, δύο αναγνωρισμένοι bartenders από τα πιο δημοφιλή bar, σε συνεργασία με τον Βar Μanager του εστιατορίου, Χάρη Γεωργόπουλo, δημιουργούν cocktails με premium spirits, εμπνευσμένοι από τις

Ιαπωνικές γεύσεις.

Ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει τα cocktails και αν επιθυμεί, μπορεί να ταιριάξει το ποτό με κάποιο από τα εμβληματικά πιάτα του a la carte μενού ή του Omakase μενού, σύμφωνα με τα pairings που έχουν σχεδιάσει.

Πιο αναλυτικά, με το Winter Omakase δίνεται η δυνατότητα επιλογής τριών cocktails από τη λίστα τους σε special price. Όσοι επιλέξουν φαγητό από το a la carte μενού, μπορούν επίσης να ταιριάξουν πιάτα με ένα από τα τουλάχιστον 5 διαθέσιμα cocktails, σε αρμονικούς ή αντιθετικούς συνδυασμούς.

Στο Martini Lounge τα cocktails μπορεί να συνοδεύονται από τα Nobu bites, το τέλειο match finger food του ποτού. Για τις τέσσερις επόμενες Παρασκευές (8 Απριλίου μέχρι 6 Μαΐου) πρώτη φορά πίσω από τη μπάρα του Matsuhisa Athens θα βρεθούν μαζί οι παρακάτω…

8 Απριλίου

Γιώργος Μπάγκος (Theory Bar) και Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου (The Clumsies)

15Απριλίου

Δημήτρης Κιάκος (The Gin Joint) και Θοδωρής Αναγνώστου (CV Dis-tiller)

22Απριλίου

Στέλιος Παπαδόπουλος (Brand Ambassador Jose Cuervo) και Στέφανος Δραγανιδάκης (The Trap)

6Μαΐου

Γιάννης Κοροβέσης ( Noel) και Χάρης Γεωργόπουλος ( Matsuhisa Athens)

Info

Απόλλωνος 40, Αστέρας Βουλιαγμένης, Τηλ.: 210 8960510

The post «Matsuhisa Welcomes The Bartenders»: Oι βραδιές με cocktail συνεχίζονται appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα