Kilo shop η νέα τάση που κατακτά την Αθήνα – Αγοράστε καλά και φτηνά ρούχα με το κιλό [εικόνες]

Στην ιστορική περιοχή του Θησείου που είναι αγαπημένος προορισμός πολλών νέων και ανάμεσα σε δύο σταθμούς αυτού στο Μοναστηράκι και αυτού στο Θησείο, επέλεξαν ο Γιώργος και Σαμπίν Ντανάκα να δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερου ύφους κατάστημα ρούχων. Σε ένα διώροφο, βιομηχανικού τύπου κτήριο 300 τ.μ. πλήρως ανακαινισμένο και εφοδιασμένο με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό προκειμένου να εξυπηρετήσει τους πελάτες του, το Kilo-shop προσφέρει ρούχα … με το κιλό.

Ρούχα για όλα τα γούστα αλλά και έπιπλα και συνθέσεις, που έχουν

έντεχνα μετατραπεί από ξύλο και άλλα υλικά, ήδη χρησιμοποιημένα στο παρελθόν για άλλους σκοπούς, ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει αντικείμενα συλλεκτικής αξίας, όπως λάμπες και φωτιστικά, οπτικά όργανα, κυάλια και διάφορες συσκευές vintage, αλλά και να τα αποκτήσει.

Το πάντα έτοιμο, φιλικό και επιλεγμένο προσωπικό του, από στυλίστες και designers, καλωσορίζει και εξυπηρετεί τον πελάτη με τον πιο απλό και κατατοπιστικό τρόπο, αφήνοντάς τον να κινηθεί ελεύθερα στους χώρους του και να επιλέξει τα vintage κομμάτια του. Ο Γιώργος και η Σαμπίν Ντανάκα, DANAKAS ARMY SURPLUS, δραστηριοποιείται τα τελευταία 25 χρόνια στην εισαγωγή και εμπορία στρατιωτικών ειδών, ειδών κατασκήνωσης, ορειβασίας και επιβίωσης. Μαζί αποφάσισαν να δημιουργήσουν το νέου αυτού τύπου κατάστημα που είναι ευρέως διαδεδομένο στο εξωτερικό.

1 από 13 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα