It is a man’s world – Αυτά είναι τα πράγματα που όλοι οι άντρες θέλουν να κάνουν τον χειμώνα

Το κρύο μπορεί να είναι καιρός για δύο αλλά έχει τις συνήθειες του. Κάποιες ομαδικές και άλλες ατομικές. Από ουίσκι και φαγητό, μέχρι σεξ και άραγμα μην μπεις ποτέ ανάμεσα σε έναν άντρα και τις συνήθειες του.

Από τον Κώστα Χρήστου

Να κάνουν σεξ μπροστά στο τζάκι

Ναι αγόρι. Κάποιος πρέπει να σου πει πως το τζάκι δεν είναι μόνο για να σταματήσει να γκρινιάζει η γιαγιά σου ότι κρυώνει, ούτε για να ψήνεις πατάτες και λουκανικά. Το σκηνικό πολλές φορές είναι πιο απλό. Βογκητά, πεταμένα ρούχα,

ένα στρινγκ να καίγεται στο τζάκι και εσείς να φτιάχνετε το sex tape σας. Γιατί οι winter τύποι πηδάνε παντού. Γκέγκε;

…ή και να διαβάζουν βιβλίο

Για κάποιους μπορεί να θεωρηθεί old school και βαρετό. Όταν όμως οι παλιοί λέγανε πως το τζάκι είναι ο καλύτερος φίλος, ήξεραν πολλά. Βιβλίο και τζάκι πάνε μαζί, με ένα ποτήρι ουίσκι να συνοδεύει το σκηνικό.

Tips:

Προτεινόμενο ουίσκι – Chivas Regal

Προτεινόμενο βιβλίο – ‘‘Οι δαίμονες της Νορμανδίας’’ του Γκράχαμ Μάστερτον

Να πηγαίνουν για τρέξιμο με το σκύλο

Αν το κάνεις ήδη τα συγχαρητήρια μας. Αν όχι, ο χειμώνας είναι ότι πρέπει για να πάρει τον λατρεμένο φίλο σου και να σπάσετε όλα τα ρεκόρ στη παραλία ή και στο βουνό. Όχι μόνο κάνεις καλό στην υγεία σου, αλλά θεραπεύεις την απόλυτη βαρεμάρα που πιάνει τους σκύλους.

Να τρώνε χορταστικά πρωινά.

Δημητριακά; Βαρετά. Ψωμί και μέλι; Κοινότυπα. Τα κρύα ήρθαν και το σώμα φωνάζει για τροφή αντάξια γιγάντων. Βάλε τα δυνατά σου και οργάνωσε χορταστικά πρωινά για σένα και τους φίλους σου. Από ομελέτες και βάφλες μέχρι τηγανίτες και παραδοσιακό English breakfast, δώσε στον οργανισμό σου να καταλάβει ότι ο χειμώνας δεν σηκώνει μετριότητες στη μάσα.

Να κάνουν σεξ με τα ρούχα

Είναι το περίφημο γρήγορο και κρυόκωλο σεξ. Αυτό που συνάμα δεν κρατιέσαι, αλλά δύσκολα θα κατεβάσεις το παντελόνι πιο χαμηλά από τα γόνατα. Το σώμα δημιουργεί μεγαλύτερη θερμότητα σε επαφή με το δικό της λόγω του κρύου και το παιχνίδι, αν και βεβιασμένο, γίνεται πιο ‘‘αλητήριο’’. Και με την αλητεία τα πας καλά, δεν τα πας;

Να αλληθωρίζουν στις τηλεοπτικές σειρές

Απλά φαντάσου το σκηνικό. Κρεβάτι, τηλεόραση, μια γκόμενα φορώντας μόνο τα εσώρουχα της, μια μάλλινη κουβέρτα, ποπ-κορν ή οποιοδήποτε άλλο ‘‘πατατάκι’’ και η τηλεόραση/pc να δίνει πόνο με Game Of Thrones, Sleepy Hollow, Breaking Bad και δεν συμμαζεύεται. Για όσους βλέπουν Sons of Anarchy απαιτούνται και μπύρες.

Να αγοράζουν τουλάχιστον ένα χειμερινό παλτό

Το μεσογειακό κλίμα είναι υπέροχο αλλά έχει ένα μείον. Δεν σε αφήνει να χαρείς τον χειμώνα. Οπότε με το που μυριστούμε κρύο τρέχουμε να το απολαύσουμε. Τα παλτά όχι μόνο είναι stylish αλλά δυναμώνουν και το αντρικό παρουσιαστικό. Ιδανικά για εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και της νύχτας, θα σε κρατήσουν ζεστό και θα αναδείξουν το στυλ σου.

Ντύσου τώρα με το απόλυτο στυλ της Brooks Brothers: http://www.brooksbrothers.com.gr/

Να μαγειρέψουν κάτι λαχταριστό για μια γκόμενα

Δεν είναι ανάγκη να ξεθάψεις συνταγές με μενταγιόν ζαρκαδιού ούτε να διαβάσεις τσελεμεντέ για σάλτσα δαμάσκηνου. Τις γυναίκες τις τραβούν οι γλυκές απολαύσεις. Και αν ξέρεις να φτιάχνεις γλυκά, έχεις μιλήσει στη καρδιά τους. Ο σεφ Βασίλης Παναγόπουλος είναι από μηχανής θεός. Δες την συνταγή του για το τελειότερο κέικ με λιωμένη Lacta και μην ξεχάσεις να τον ευχαριστήσεις όταν το κορίτσι προσγειωθεί στην αγκαλιά σου.

Βρες τη συνταγή εδώ: http://www.koolnews.gr/food/skotwse-me-glyka-keik-vanilias-me-liwmeni-sokolata-lacta/

Να σκεπάσουν μια γυναίκα με το παλτό τους

Είναι από τις φορές που βγαίνει ο ιππότης από μέσα σου. Αυτή με προχωρημένη εμφάνιση, εσύ ένας τζέντλεμαν. Εκείνοι της κάνουν τραγικά πεσίματα, εσύ έχεις μόνο τους τρόπους σου. Κι όμως το κρύο είναι σύμμαχος σου. Βγάλε το παλτό, βάλτο στους ώμους της και ελπίζουμε να έχεις φέρει έξτρα ζακέτα για την πάρτη σου.

Να μείνουν όλη την ημέρα με τις πιτζάμες

Μια αυστηρά αντρική υπόθεση που δεν σηκώνει γυναίκες στο πλευρό σου και έχει μόνο ένα σύνθημα: Σαπίλά. Στο ποδόσφαιρο, στις μπύρες, στο Rome Total War 2 και στις τηλεοπτικές σειρές. Με φίλους να χτυπάνε τα κουδούνια φέρνοντας fast food και μπύρες και με τους Nirvana να σας κάνουν παρέα. Violators will be shot.

Να απολαύσουν ένα πούρο στο ζεστό τους σαλόνι

Δεν είναι ανάγκη να είσαι ο Τόνι Μοντάνα ή κάποιος μεγαλοεφοπλιστής. Πούρα υπάρχουν για όλες τις τσέπες και όλα τα γούστα. Αν είσαι από τους ανθρώπους που ξέρουν να χαίρονται τον καπνό με τον stylish ξεχωριστό τρόπο, απαιτείται στο να αφιερώσεις μερικές ώρες ανάμεσα σε σένα και ένα καλό πούρο.

Tip: Για ποικιλία και πραγματική απόλαυση στον καπνό, επισκέψου το CURIVARI, Κολοκοτρώνη 24, Κηφισιά.

Να πηγαίνουν για snowboard και σκι

Από την Αράχωβα, μέχρι την Ελάτη και το Πήλιο, οι προορισμοί είναι ότι πιο hot μέσα στο καταχείμωνο. Είτε με το αμόρε είτε με την παρέα, δεν είναι λίγοι οι άντρες που χαίρονται τα Σαββατοκύριακα τους μένοντας σε σαλέ και ξενώνες, προσπαθώντας να ανανεώσουν την σχέση τους με τα χειμερινά σπόρτ.

Να πίνουν κοκτέιλ από ουίσκι

Είναι ίσως από τις λίγες εποχές που μπορείς να απολαύσεις ένα καλό κοκτέιλ από ουίσκι. Οι παραδοσιακοί το πίνουν straight με ένα πάγο, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν πρέπει να τα υποτιμήσεις. Είναι διάσημα για starters σε μια βραδιά ποτού και συνοδεύουν ζεστές για τυχόν πάρτι που θα διοργανώσεις στο σπίτι σου.

Δοκίμασε οπωσδήποτε: Bobby Burns - Με το όνομα του μεγάλου Σκωτσέζου που έγραψε το «Address to a Haggis» και το «Address to the Devil», αυτό το μικρό και θαυματουργό cocktail μπορεί να σας εμπνεύσει να κάνετε μερικές ρίμες. Πέρα από το ουίσκι, χρειάζεστε γλυκό βερμούτ και μερικές σταγόνες βενεδικτίνης. Γαρνίρετε με λεμόνι και βυθιστείτε στην απόλαυσή του...

Keywords
world, αντρες, world, game of thrones, old school, breaking bad, total war, καιρος, school, tips, english, game, anarchy, στυλ, http, σεφ, κεικ, lacta, βρες, εμφάνιση, ώμους, rome, food, nirvana, snowboard, αραχωβα, devil, cocktail, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, χειμερινοι προορισμοι, ψωμι συνταγη, εξτρα, δυνατα, breaking bad, γλυκα, γυναικα, εσωρουχα, κηφισια, πηλιο, ρουχα, σεφ, τηλεοραση, υγεια, ψωμι, game, game of thrones, nirvana, αγκαλια, βγαινει, βιβλιο, βραδια, φαγητο, γινεται, γκομενα, δαιμονες, εμφάνιση, εποχες, υποθεση, θεος, καιγεται, κλιμα, κοκτειλ, λεμονι, μικρο, μπυρες, μπορεις, ονομα, οπωσδηποτε, ουισκι, ποδοσφαιρο, ποπ, πουρα, ρεκορ, σαλε, σειρες, συγχαρητηρια, συνταγη, σωμα, σπιτι, στυλ, τηγανιτες, τονι, τρεξιμο, ωρες, αφιερωσεις, αγορι, αλητεια, anarchy, cocktail, http, δωσε, εμφανισεις, food, για σενα, γλυκο, γλυκες, english, καρδια, κρεβατι, lacta, μπροστα, old school, παιχνιδι, rome, σαπιλα, school, snowboard, total war, υπεροχο, βουνο, ώμους, χειμωνας, γιαγια
Τυχαία Θέματα