Hogwarts is Here: Online σχολή σας καλεί να ζήσετε τη μαγική εμπειρία του Χάρι Πότερ!

Μπορεί οι περιπέτειες του Χάρι Πότερ στη Σχολή Χόγκουαρτς να ολοκληρώθηκαν, οι δικές σας όμως τώρα ξεκινάνε.

Αν τόσα χρόνια που παρακολουθούσατε το saga της Τζέι Κέι Ρόουλινγκ ονειρευόσασταν τη στιγμή που θα λαμβάνατε κι εσείς επιστολή αποδοχής από την πολυσυζητημένη σχολή μαγείας, πλέον αρκούν μερικά «κλικ» για να καθίσετε στο θρανίο στο οποίο κάθισε ο Χάρι Πότερ!

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η «Espresso», το «Hogwarts is Here» είναι ένα δωρεάν σεμινάριο εννέα εβδομάδων που διατίθεται για «όλους τους επίδοξους

μάγους και μάγισσες».

Προσφέρεται μέσω διαδικτύου από ομάδα ένθερμων οπαδών του Χάρι Πότερ, που αποφάσισαν να χαρίσουν σε όλους μία μαγική εμπειρία, παρόμοια με αυτήν που έζησε ο μικρός μάγος στη Σχολή Χόγκουαρτσς. Αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η online εγγραφή σας καλείστε να επιλέξετε τη διαδικτυακή φοιτητική εστία της προτίμησής σας.

Ειδικό πρόγραμμα σας ξεναγεί στις τέσσερις διαθέσιμες εστίες (Γκρίφιντορ, Σλίθεριν, Ρέιβενκλοου και Χάφλαπ), καθεμία από τις οποίες είναι διακοσμημένη σε διαφορετικό ύφος.

«Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μία μαγική εμπειρία, που κι εμείς ως φαν του Χάρι Πότερ αναζητούσαμε από τη στιγμή που ολοκληρώσαμε την ανάγνωση του τελευταίου βιβλίου», αναφέρουν οι διαχειριστές της online σχολής.

Μία από τις πρώτες εργασίες απαιτεί να γράψετε 500 λέξεις με θέμα την ηθική γύρω από τα μάγια!

Keywords
Τυχαία Θέματα