H κλασική, ακομπλεξάριστη Έλενα

“Πρώτη και τελευταία φορά που θα μιλήσω για τον χωρισμό”. Έτσι μου είπε και έτσι έκανε η Έλενα, αποκλειστικά στο Nitro που κυκλοφορεί σήμερα. Διάβασε την συνέντευξη για να καταλάβεις για τι μεγαλείο ψυχής μιλάμε.

Από τον Πέτρο Κωστόπουλο

Δεν με νοιάζουν τα κουτσομπολιά. Τα έχω υποστεί και δεν γουστάρω. Για αυτό και ποτέ, όλους αυτούς τους 9 μήνες που έχει χωρίσει, δεν την πίεσα να μιλήσει στα περιοδικά μου για τον χωρισμό της . Εννοείται πως χάρηκα που αποφάσισε να τα πει στο Nitro.

Αλλά ποτέ μου δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο συγκλονιστικά ειλικρινής. Και ότι θα έδειχνε τέτοια ανωτερότητα ψυχής. Γιατί πως αλλιώς να χαρακτηρίσεις ότι, ακόμη και τώρα, δεν υπάρχει περίπτωση να της πάρεις –δημόσια ή σε prive επίπεδο- κακό λόγο για τον Τόνι. Όπως είπε “Κανείς δεν θα ακούσει κακή κουβέντα για εκείνον από εμένα. Ήταν ο άνθρωπος μου και θα τον στηρίξω. Είχαμε 12 χρόνια δικά μας, τον αγαπούσα πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα  και θα τον αγαπάω για όλα όσα ήταν όσο ήμασταν μαζί”.

Και είπε και άλλα πολλά η αγαπημένη μου Έλενα. Για το αν έπρεπε να έχει χωρίσει νωρίτερα, για την περίοδο που δεν έβρισκε λόγο να ζει, το πόσο χρονικό διάστημα έχει να κάνει σεξ και για το αν αισθάνεται έτοιμη να κάνει καινούργια σχέση “Η αλήθεια είναι ότι  δεν είμαι έτοιμη για μια καινούργια σχέση. Αυτή τη στιγμή  μου φαίνεται βουνό. Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο επόμενος άντρας που ίσως θα γνωρίσω στην ζωή μου, εκείνος που θα επιλέξω για να κάνω παιδί, θα πρέπει να δεχτεί να υιοθετήσουμε ακόμη ένα. Αλλιώς δεν θα προχωρήσουμε”.

Πέρα από τις δηλώσεις, που ήδη παίζονται σε όλα τα κανάλια, αυτό που έχει σημασία είναι η ουσία. Ότι η Έλενα, ως γνήσιο μαγκάκι, για άλλη μια φορά δεν είπε κοινοτυπίες, δεν μάσησε τα λόγια της, δεν κρύφτηκε πίσω από μάνατζερ, δισκογραφικές και επικοινωνιολόγους. Και αυτό, κατ’ εμέ, είναι η διαφορά ανάμεσα σε μια πραγματική σταρ και σε φυντανάκια της μιας σεζόν.

Διαβάστε ακόμα:
* Η Έλενα πίσω από την Παπαρίζου

Keywords
Τυχαία Θέματα