H Lighthouse Χορηγός Τίτλου των RETAILBUSINESS AWARDS 2013

Η εταιρεία Lighthouse είναι ο φετινός Χορηγός Τίτλου του καταξιωμένου θεσμού των RETAILBUSINESS AWARDS, με κεντρικό μήνυμα «Το RETAIL είναι ΕΔΩ!». O θεσμός διοργανώνεται για 12η συνεχή χρονιά από την DIRECTION ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Α.Ε. και το περιοδικό RETAILBUSINESS, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, σε συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος.

Η

Lighthouse αναπτύσσει ολοκληρωμένες εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου για retail και b2b μέσω του «VENDD Enterprise E-commerce platform». Μεταξύ των έργων της βρίσκονται κάποια από τα μεγαλύτερα ελληνικά e-shops, όπως των Jumbo, Nespresso, Intersport, BSB Fashion, Raxevsky, κ.α. Παράλληλα, εταιρείες όπως Praktiker, Sfakianakis, Marks&Spencer, Migato, Media Strom και Dpam, χαράσσουν την online στρατηγική τους μέσω του «OHSS» (Omnichannel Hard-Selling Strategies) που αποτελεί το performance marketing business unit της Lighthouse.

Η διαδικασία ψηφοφορίας των LIGHTHOUSE RETAILBUSINESS AWARDS 2013, παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη του ΣΕΛΠΕ, της ΕΣΕΕ, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που καλύπτουν τον κλάδο του Λιανεμπορίου και της Βιομηχανίας, όπως και οι αναγνώστες-συνδρομητές των περιοδικών της DIRECTION. Η KPMG ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ Α.Ε. για 8η συνεχή χρονιά αποτελεί τον ελεγκτικό φορέα της διοργάνωσης διασφαλίζοντας την εγκυρότητα της διαδικασίας

Οι υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν ένα από τα βραβεία των φετινών LIGHTHOUSE RETAILBUSINESS AWARDS έχουν ήδη ανακοινωθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του θεσμού www.retailawards.gr.

Υπενθυμίζεται ότι η εκδήλωση της Τελετής Απονομής θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013, στο Metropolitan Expo, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας, υψηλόβαθμων και καταξιωμένων στελεχών του Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας, της αγοράς Marketing και Επικοινωνίας, και του Δημοσιογραφικού χώρου.

Τα LIGHTHOUSE RETAILBUSINESS AWARDS 2013, παραμένουν για ακόμη μια χρονιά πιστά στο ραντεβού τους, στηρίζοντας τις υγιείς δυνάμεις του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου, που δηλώνουν παρών και είναι εδώ. Αναδεικνύουν και τιμούν τους ανθρώπους, τις επιχειρήσεις και τις πρακτικές που ακόμη και στην δύσκολη συγκυρία για την οικονομία και την αγορά, μας δίνουν ακόμη λόγους να αισιοδοξούμε πως το Λιανεμπόριο διαθέτει την δυναμική να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση. Επιβραβεύουν, εκείνους που δίνουν καθημερινά τη μάχη της ανάπτυξης εντός και εκτός Ελλάδας, οδηγώντας τον κλάδο όλο και πιο μπροστά, αποδεικνύοντας πως το Λιανεμπόριο παραμένει ισχυρό γιατί κινείται.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα