H Ke$ha αποκαλύπτει το νέο της κορμί στα social media – Πώς έχασε τόσο βάρος!

Η τραγουδίστρια του «Tik Tok», Ke$ha ξαναχτυπά με φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram δείχνοντας το νέο της κορμί μετά από σύντομη(!) και μεγάλη απώλεια βάρους.

Η 26χρονη πόσταρε μια αρκετά σέξι φωτογραφία, καθώς φορά ένα καυτό σορτσάκι και ένα ανοιχτό σακάκι με το στήθος της να ξεπροβάλλει.

Είναι σαφές ότι αισθάνεται αρκετά πιο άνετα σε σχέση με την προηγούμενη εμφάνισή της, γι’ αυτό και φοράει λιγότερα ρούχα σε αντίθεση με παλαιότερες εμφανίσεις της.

Επίσης πόσταρε μια ακόμη εικόνα στο Twitter λίγο πριν εμφανιστεί στα «MTV Movie Awards» την Κυριακή (14/4) το βράδυ. Σε αυτή την εικόνα ποζάρει πάνω στο κρεβάτι της, με τα πόδια της να φαίνονται πιο λεπτά από ποτέ.

Η ίδια, ωστόσο δεν έχει αποκαλύψει τη μέθοδο που την έκαναν να χάσει τόσα πολλά κιλά, αλλά οι φήμες δίνουν και παίρνουν για λιποαναρρόφηση της τραγουδίστριας.

Στα κινηματογραφικά βραβεία ΜΤV προκάλεσε μεγάλες συζητήσεις καθώς περπάτησε πάνω σκηνή με τον Snoop Dogg για να παρουσιάσει ένα βραβείο και μπροστά στο ακροατήριο γεμάτο από νέους θεατές, εισέπνευσε ένα τσιγάρο που φαινόταν να είναι ινδική κάνναβη.

Αν και δεν υπήρξε καμία επιβεβαίωση για το κατά πόσον ήταν μαριχουάνα ή καθαρός καπνός τυλιγμένος σε καφέ χαρτί, ο ράπερ Snoop Lion κατέστησε γνωστό ότι τάσσεται υπέρ της πρώτης, προκαλώντας και ο ίδιος με τη σειρά του. Ο 41χρονος άλλωστε έχει συλληφθεί πολλές φορές για χρήση μαριχουάνας και κατοχής, και υπήρξε υπέρμαχος της νομιμοποίησης της φυτικό φάρμακο.

Keywords
Τυχαία Θέματα