Eurovision 2013: Τι λένε τα προγνωστικά για τον μεγάλο τελικό

Το μουστάκι του Αγάθωνα είναι έτοιμο να ριχτεί στη μουσική μάχη!

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι ο Ηλίας Κόζας και ο Αγάθωνας να κάνουν την τελική τους εμφάνιση στο Μάλμο και τα προγνωστικά για τις top 10δες αλλά και τον μεγάλο νικητή έχουν πάρει φωτιά!

Η ελληνική συμμετοχή

κατάφερε να γοητεύσει στον β’ ημιτελικό της Eurovision και τα προγνωστικά τη θέλουν στη 12η θέση, κάτω από την Γερμανία και την Ιρλανδία.

Φαβορί για τη νίκη είναι η Δανία με το ‘‘Only Teardrops’’ και η Νορβηγία (πιθανότατα και λόγω Σκανδιναβικής διοργάνωσης), ενώ μεγάλη έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι το Αζερμπαϊτζάν και η Ρωσία είναι μέσα στη πρώτη πεντάδα. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Δανία παραμένει το φαβορί εδώ και 2 μήνες.

Ωστόσο θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει πολύ καλύτερα από την 12η θέση, ενώ τα προγνωστικά θέλουν τις Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Μάλτα και Μολδαβία να τερματίζουν πίσω από τη χώρα μας.

Το γεγονός ότι η Ελλάδα, μαζί με τη Ρουμανία και την Ιταλία, είναι οι μόνες χώρες από τα Βαλκάνια που θα πάρουν μέρος στον τελικό, έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες για 12άρια από τους γείτονες μας.

Το μουστάκι του Αγάθωνα και η φοβερή ενέργεια των Κόζα Μόστρα έκανε πολύ καλή εντύπωση στον κόσμο και ελπίζουμε πως το ελληνικό σχήμα θα τα καταφέρει ακόμα καλύτερα.

Το Alcohol Is Free θα εμφανιστεί 21ο στη σκηνή, με τον νικητή να ανακοινώνεται περίπου μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Δείτε τα βίντεο από τα φαβορί της πρώτης πεντάδας.

Δανία

Νορβηγία

Ουκρανία

Αζερμπαϊτζάν

Ρωσία

Keywords
Τυχαία Θέματα