Dirty Dancing: H ταινία με την καλύτερη χορευτική σκηνή – Δες τo Top10 των εμβληματικών σκηνών χορού!

Και το όσκαρ για την καλύτερη χορευτική σκηνή απονέμεται στην ταινία… «Dirty Dancing».

Ναι καλά ακούσατε τo «I’ve Had The Time Of My Life» της ταινία Dirty dancing ψηφίστηκε ως η καλύτερη χορευτική σκηνή όλων των εποχών.

Η σκηνή αυτή, από την επιτυχία των 80′s, στην

οποία ο Τζόνι Κάστρο, που υποδύεται ο Πάτρικ Σουέζ, σηκώνει εντυπωσιακά τη Τζένιφερ Γκρέι και την κράτα ψηλά με τέτοιο τρόπο που το κοινό ζητοκραυγάζει με ενθουσιασμό, κατέλαβε την πρώτη θέση σε έρευνα που διεξήχθη στη Βρετανία.

Αυτή η σκηνή είχε δυνατούς «αντιπάλους» να ανταγωνιστεί καθώς «έδωσε μάχη σώμα με σώμα» με τη σκηνή της ταινίας «Singin’ in the Rain». Το κοινό με τη σειρά του δήλωσε την προτίμησή του για τη σκηνή «Τime of my Life» με ποσοστό 25%, ενώ λίγο πιο κάτω με 23% βρέθηκε η κλασική Gene Kelly της ταινίας «Singin’ in the Rain».

Η σκηνή της ταινίας «Saturday Night Fever» με πρωταγωνιστές το ζευγάρι Τζον Τραβόλτα – Κάρεν Λιν ψηφίστηκε επίσης ως ελκυστική και ενδιαφέρουσα σκηνή, με ποσοστό 16%.

Στη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από το κανάλι QCV με πρωτοβουλία των Φλάβια Κάκας και Ράσελ Γράντ, συμμετείχαν 1.000 Βρετανοί.

H Φλάβια, αστέρι των dvd της Zalza, δήλωσε: «Πάντα αγαπούσα τα ταλέντα υπέροχων χορευτών και ηθοποιών που ενέπνεαν και εμπλούτιζαν το χορό. Γι’ αυτό το λόγο ο Ράσελ κι εγώ θελήσαμε να εμφυσήσουμε το κοινό σε αυτό και να τους αποδείξουμε ότι μπορούν να τα καταφέρουν και οι ίδιοι».

H έρευνα αποκάλυψε επίσης, ότι ο χορός αποτελεί μία από τις αγαπημένες μεθόδους εκγύμνασης και απώλειας βάρους για τους Βρετανούς, με ποσοστό 26%, ενώ το 40% των γυναικών δήλωσε ότι συνιστά την αγαπημένη τους μορφή γυμναστικής, ειδικά όταν η προπόνηση γίνεται παρακολουθώντας dvd.

Δείτε το ΤΟP 10 των εμβληματικών σκηνών χορού όπως προέκυψε από τη δημοσκόπηση:

1. Dirty Dancing – I’ve Had The Time Of My Life (25%)

2. Singin’ in the Rain – Singin’ in the Rain (23%)

3. Saturday Night Fever – Stayin’ Alive (16%)

4. Grease – You’re The One That I Want (8%)

5. Pulp FictionTwist Competition (6%)

6. Grease – Greased Lightnin’ (5%)

7. Flashdance – What A Feeling (4%)

8. Top Hat – Cheek To Cheek (3%)

9. FameDancing in the Street (3%)

10. Footloose – Footloose (2%)

Keywords
Τυχαία Θέματα