Calzedonia Man: Η πιο στυλάτη επιλογή για τον σύγχρονο άνδρα

H λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στο αντρικό styling δεν είναι άλλη από την κάλτσα.

Η Calzedonia Man ακολουθεί τα fashion trends και προτείνει μία μεγάλη ποικιλία από κάλτσες με έμφαση στις μακριές που φέτος έχουν την τιμητική τους και κυκλοφορούν στα πιο μοδάτα χρώματα και σχέδια.

Η αντρική μακριά κάλτσα αποτελεί το key-item τόσο για τις καθημερινές όσο και για τις πιο επίσημες εμφανίσεις του άντρα.

Η συλλογή της Calzedonia

Man για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 13-14 αποτελεί την καλύτερη, στιλιστική απάντηση για το αντρικό κοινό που επιθυμεί να ντύνεται κομψά κι αναζητεί ένα προϊόν σε πολύ καλή ποιότητα, προσιτή τιμή και fashionable σχέδια. Η συγκεκριμένη συλλογή θεωρείται ιδανική και προτιμάται απο τους άντρες που δίνουν σημασία στο στυλ και δεν θέλουν να φαίνεται το δέρμα τους όταν κάθονται. Φέτος, μάλιστα, η τάση θέλει τα παντελόνια ελαφρώς γυρισμένα έτσι ώστε να φαίνεται η κάλτσα σε έντονα ή ιδιαίτερα μοτίβα.

Τέλος, οι κάλτσες μέχρι το γόνατο έχουν εκτιμηθεί πολύ για το στοιχείο άνεσης που προσφέρουν αφού δεν επιβαρύνουν το κυκλοφοριακό.

Η συλλογή της αντρικής μακριάς κάλτσας κυκλοφορεί σε all time classic χρώματα (λευκό-μπλε-μαύρο- γκρι-πράσινο-μπεζ- καφέ-μελανζέ) αλλά και σε μεγάλη γκάμα prints (καρό, ρίγες, ρόμβοι κ.α). Φτιαγμένες από κασμίρι, βαμβάκι, μάλλινες, μαλλί μερινός, με αποτέλεσμα να καλύπτουν κάθε ενδυματολογική ανάγκη και στυλ του σύγχρονου άντρα. Για casual εμφανίσεις και business meetings μέχρι black tie ή πιο funky night out looks.

Keywords
Τυχαία Θέματα