Au revoir Μπουμσόνγκ! «Διαζύγιο» του Γάλλου με τον Παναθηναϊκό

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ -κάτι που η διοίκηση των «πράσινων» ήθελε να πετύχει από τον περασμένο Δεκέμβρη- ενώ μοιάζει πως τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν και οι των Βελάσκες, Πίντο, Τοτσέ, Βιτόλο, Κουίνσι και Φορναρόλι.

Ο Γάλλος ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2010, από την ομάδα της Λιόν (κόστος μεταγραφής 750.000 ευρώ) αλλά δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα, ενώ σε 77 συμμετοχές

(σε όλες τις διοργανώσεις) πέτυχε εφτά γκολ.

Το περσινό καλοκαίρι, ο αμυντικός δέχθηκε μείωση της τάξης του 25% στο συμβόλαιό του, το οποίο και του πρόσφερε καθαρές απολαβές 850.000 ευρώ. Η σχέση του, όμως, με την ομάδα χαλάσει από το μέσο της χρονιάς, όταν και έγινε ανεπιτυχής προσπάθεια αποδέσμευσής του.

Παρά το γεγονός πως δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες του «διαζυγίου», το σίγουρο είναι πως η απόφαση πάρθηκε κοινή συναινέσει, ενώ η ανακοίνωση έγινε μέσω γραπτής δήλωσης της «πράσινης» ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει η ανακοίνωση που γράφει τον επίλογο στη συνεργασία του Μπουμσόνγκ με το «τριφύλλι».

Keywords
Τυχαία Θέματα