Aποκάλυψη σοκ- Ο Τζοχάρ Τσαρνάεφ σκότωσε τον αδερφό του πριν το FBI

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο 19χρονος ύποπτος για την αιματηρή διπλή επίθεση στη Βοστώνη Τζοχάρ Τσαρνάεφ σκότωσε τον αδερφό του Ταμερλάν κατά τη διάρκεια της συμπλοκής με την αστυνομία τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Οπως αποκάλυψε ο αρχηγός της αστυνομίας της Watertown, ο 26χρονος Tάμερλαν ήταν ζωντανός και μαχόταν κατά των αστυνομικών, όταν ο 19χρονος τον πάτησε με το SUV που είχαν κλέψει και τον έσυρε πάνω σε ένα πεζοδρόμιο προκαλώντας του τέτοια τραύματα που οδήγησαν τελικά στον θάνατό του!

Το πρωί

ο Τζοχάρο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ανέκτησε τις αισθήσεις του και άρχισε να απαντά γραπτώς στις ερωτήσεις των ερευνητών, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Ο 19χρονος είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο μετά το 24ωρο ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερ περιοχή της Βοστόνης καθώς θεωρείται ότι μαζί με τον αδερφό του οργάνωσαν και πραγματοποίησαν το χτύπημα στον Μαραθωνίο της Βοστόνης, προκαλώντας το θάνατο τριών ανθρώπων και τον τραυματισμό και ακρωτηριασμό εκατοντάδων.

Νωρίτερα το NBC News, επικαλούμενο ομοσπονδιακούς αξιωματούχους, μετέδωσε πως ο 19χρονος φέρει σοβαρό τραύμα στο λαιμό που τον εμποδίζει να μιλήσει, αλλά άρχισε να απαντά γραπτώς στις ερωτήσεις. Στο δικό του ρεπορτάζ το τηλεοπτικό δίκτυο ABC ανέφερε πως ο Τσαρνάεφ απαντά «σποραδικά, με δυσκολία και πολύ αργά» ενώ οι ερευνητές τον ρωτούν επίμονα αν υπάρχουν συνεργοί ή άλλες βόμβες που δεν έχουν εκραγεί και βεβαίως αν υπάρχει κάποια σύνδεση με τρομοκρατική οργάνωση.

Νωρίτερα χθες, ο επικεφαλής της αστυνομίας της Βοστόνης Εντ Ντέιβις δήλωσε στο CBS πως τα αδέλφια Τσαρνάεφ διέθεταν τον απαραίτητο εξοπλισμό για να πραγματοποιήσουν και άλλη επίθεση με αυτοσχέδιες χειροβομβίδες.

Το CBS ανέφερε πως ο 19χρονος τραυματίστηκε σε δύο σημεία και έχει χάσει πολύ αίμα ενώ βρίσκεται στο ίδιο νοσοκομείο με αυτό που μεταφέρθηκαν τα θύματα της διπλής βομβιστικής επίθεσης. Πενήντα επτά άνθρωποι νοσηλεύονται ακόμη, οι δύο σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με το CNN.

Keywords
Τυχαία Θέματα