8+1 μύθοι γύρω από το σεξ!

Πόσα και πόσα δεν ακούς καθημερινά για το σεξ… Τα «παραμύθια» ξεπερνούν ακόμη και τα μεταγραφικά σενάρια του καλοκαιριού, ενώ οι διάφοροι «Νιλς Χόγκερσον» κυκλοφορούν ελεύθεροι και μάλιστα είναι αντικείμενο θαυμασμού! Για να μην πιάνεσαι κορόιδο, διάβασε 9 μύθους γύρω από το σεξ!9. Το τέλειο σεξ έρχεται… φυσικά!

Βλέπεις μια ταινία ή ένα σίριαλ και ο τυπάς αρπάζει την τύπισσα και αρχίζουν κολασμένο σεξ… Τη σηκώνει και την κολλάει στον τοίχο, την ανεβάζει στο πολυέλαιο, τους βλέπεις πάνω στο ταβάνι και αναρωτιέσαι… «Εγώ γιατί δεν τα κάνω αυτά;»!

Θα πρέπει να είσαι cool. Δεν μπορεί να γνωρίσεις μια κοπέλα και αμέσως να της προσφέρεις πολλαπλούς οργασμούς. Εκτός και αν διαθέτει manual για εύκολο χειρισμό! Το να κάνεις την κοπέλα σου να σε εμπιστευτεί είναι το «κλειδί» για να γίνεις ο εραστής που πάντα ονειρευόταν!

8. Οι άνδρες έχουν περισσότερες σεξουαλικές ορμές από τις γυναίκες

Αν και πολλοί θα ήθελαν να σας κάνουν να πιστέψετε πως είναι έτοιμοι να κάνουν σεξ ανά πάσα ώρα και στιγμή, αυτό δεν ισχύει… Αυτοί που τα λένε είναι οι γνωστοί παραμυθάδες… ψαράδες και κυνηγοί!

Οι διακυμάνσεις της λίμπιντο των ανδρών είναι ίδια με αυτή των γυναικών! Οι παράγοντες που την επηρεάζουν έχουν να κάνουν με το άγχος, τη διατροφή, τον ύπνο.. Ό, τι συμβαίνει και στις γυναίκες!

7. Έλα στον παππού

Το σεξ είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες της σωματικής και της ψυχικής υγείας, αλλά και της ευεξίας. Κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν πως η μείωση της λίμπιντο είναι φυσιολογική με το πέρασμα των χρόνων, αλλά αυτό δεν ισχύει!

Η απώλεια της σεξουαλικής επιθυμίας μπορεί να σχετίζεται με μια σειρά άλλων παραγόντων, όπως ορμονικές διαταραχές, κατάθλιψη, αγχώδεις διαταραχές, παρενέργειες φαρμάκων, αλλαγές στο status μιας σχέσης, επικοινωνία με εμπόδια, ή απώλεια του συζύγου ή του συντρόφου.

6. Το μέγεθος μετράει

Από μικροί, όταν τρέχαμε στις αλάνες αλλά και στα αποδυτήρια, κάθε φορά που κάναμε ντους, κρυφοκοιτούσαμε το πέος του δίπλα, είχαμε ένα άγχος για το δικό μας. Μεγαλώσαμε με το μύθο του «ο μεγαλύτερος τα παίρνει όλα»!

Η αλήθεια είναι πως η αληθινή σεξουαλικότητα είναι πολύ μακριά από ένα απλά «προικισμένο» όργανο! Επίσης, σταματήστε αυτά τα γελοία τεστ με την αναλογία πατούσας – πέους ή μύτης – πέους. Δηλαδή ο Καραγκιόζης, πόση μπορεί να την είχε;

5. Εσύ «φτιάχνεσαι» με τα… στρείδια;

Πόσο επηρεάζουν οι αφροδισιακές τροφές, όπως η μαύρη σοκολάτα, τα στρείδια ή οι φράουλες τις σεξουαλικές ορμές; Καθόλου, σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες! Παρόλα αυτά, ένα συγκεκριμένο φαγητό που έχει συνδεθεί στο μυαλό σου με μια ερωτική μνήμη ή με ερωτική επιθυμία, μπορεί να σε «οπλίσει»! Άρα, όλοι έχουμε τα δικά μας… αφροδισιακά!

4. Το στοματικό σεξ είναι το ασφαλέστερο

Μπορεί να λυπήσουμε κάποιους εφήβους και τον… Μπιλ Κλίντον, αλλά ναι, το στοματικό σεξ δεν είναι ασφαλέστερο από το κολπικό ή το πρωκτικό! Φυσικά και μετράει ως σεξουαλική πράξη και φυσικά μπορείτε να κολλήσετε κάποια σεξουαλικ

Keywords
Τυχαία Θέματα