8 σακουλάκια με νέου τύπου ηρωίνης βρέθηκαν δίπλα από το σώμα του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν

15:57 3/2/2014 - Πηγή: KoolNews

Σοκ έπαθαν οι επιθεωρητές που μπήκαν στο σπίτι του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν καθώς βρήκαν πλάι του οχτώ σακουλάκια από την πιο επικίνδυνη ηρωίνη ενώ εικάζεται ότι αυτή τον σκότωσε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλούνται τα ξένα ΜΜΕ, ο βραβευμένος ηθοποιός έκανε χρήση ενός νέου τύπου ηρωίνης που είναι πολύ επικίνδυνος, μαζί με Fentanyl, ένα ισχυρό παυσίπονο που παίρνουν οι καρκινοπαθείς.

Τα οχτώ σακουλάκια που βρήκαν δίπλα του οι ερευνητές, είχαν τη στάμπα «Ace of Spades» και «Ace of Hearts».

Οι συγκεκριμένες στάμπες του οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ένα νέο είδος ηρωίνης το οποίο είναι αναμεμειγμένο με παυσίπονα που παίρνουν οι καρκινοπαθείς. Οι ειδικοί λένε ότι ο συγκεκριμένος συνδυασμός δεν είναι απλά επικίνδυνος αλλά θανατηφόρος.

Αυτό που μένει είναι να αποδειχτεί αν ο ηθοποιός έκανε χρήση της συγκεκριμένης ηρωίνης και οι ερευνητές έπαθαν σοκ που βρήκαν οχτώ άδεια σακουλάκια.

Ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν διένυε μία πολύ δύσκολη περίοδο καθώς είχε χωρίσει με την επί χρόνια σύντροφο του, Μίμι Ο’ Ντόνελ. Το ζευγάρι χώρισε τον Οκτώβριο και ο ηθοποιός μετακόμισε στο διαμέρισμα του Μανχάταν όπου και έμελε να είναι η τελευταία του κατοικία.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Φίλιπ, ήταν τον Ιανουάριο στο Sundance Film Festival και όλοι είχαν σχολιάσει το πόσο καταβεβλημένος φαίνονταν. Ο ίδιος απέφυγε τότε να μιλήσει στους δημοσιογράφους και αποχώρησε βιαστικά από το φεστιβάλ.

Η Μίμι Ο’ Ντόνελ ειδοποίησε ένα φίλο του ηθοποιού να πάει γιατί ανησύχησε επειδή δεν πήγε να πάρει τα παιδιά τους, το πρωί της Κυριακής. Τελικά ο φίλος του Φίλιπ πήγε σπίτι του μαζί με μία κοπέλα και αντίκρισαν ένα θέαμα που τους προκάλεσε σοκ. Ο ηθοποιός ήταν με τα εσώρουχα στη μπανιέρα με μία βελόνα καρφωμένη στο μπράτσο του. Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο, δεν άφησαν την πρώην σύντροφο του να δει το άψυχο σώμα του που τελικά απομακρύνθηκε από το διαμέρισμα έπειτα από πολλές ώρες ερευνών.

Την προηγούμενη μέρα πριν τον θάνατο του, το Σάββατο το βράδυ, ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν είχε βγει με φίλους για cheeseburger και ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι φαινόταν μια χαρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα