7 πράγματα για να κάνεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αν έχεις μείνει μπακούρι

Ξέμεινες από «Βαλεντίνα»; Σε βρήκε η μέρα σαν τη καλαμιά στο κάμπο; Υπάρχουν πάντα τρόποι για να τη βγάλεις. Και ίσως περάσεις και καλύτερα.


Από τον Κώστα Χρήστου

Λιώσε στα video games

Η εργένικη ζωή έχεις αυτές τις απολαύσεις. Είτε είσαι φαν του FIFA, είτε επιθυμείς κάτι πιο αιματηρό όπως το Dead Island, η βραδιά μπορεί να κυλήσει υπέροχα με μερικές μπύρες, ένα χειριστήριο στα χέρια και πολύ

φαντασία. Και άσε τους άλλους να ερωτεύονται.

Ξεκίνα να ενοχλείς τις ελεύθερες φίλες σου

Είναι μια καλή λύση για να φύγει πολιτισμένα η βραδιά. Αν είσαι από τους άντρες που έχουν πολλές φίλες (και ωραίες φίλες), το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να μην σε φάει ο καναπές, είναι να βγεις για ένα ποτό μαζί τους. Το πιο πιθανό, είναι να δεχτούν και εκείνες αν δεν έχουν κανονίσει κάτι ή απλά δεν τις απασχολεί η συγκεκριμένη μέρα. Τουλάχιστον θα έχεις να λες ότι βγήκες με γκόμενα. Κανείς δεν χρειάζεται να μάθει περισσότερα.

Βγες για εργένικο ποτό

Προσοχή. Εν αντιθέσει με τις γυναίκες που βγαίνουν ομαδικά τέτοιες μέρες, ένα τσούρμο από ελεύθερους άντρες οι οποίοι θα καταλήξουν μεθυσμένοι, δεν είναι η ωραιότερη εικόνα. Τουλάχιστον όχι αν θέλουν να ρίξουν γυναίκες. Όταν μιλάμε για εργένικο ποτό, εννοούμε τρεις άντρες maximum και ετοιμαστείτε για τη γύρα στα μπαρ. Υπάρχουν πολλές γυναίκες οι οποίες θα ακολουθήσουν την ίδια συνταγή, είτε επειδή είναι μόνες, είτε επειδή ο Άγιος Βαλεντίνος δεν τους λέει τίποτα. Και που ξέρεις, τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Η σωτήρια λύση του fuckbuddy

Ένα πρόσφατο γνωμικό στο FHM, ανέφερε πως όταν «γεννήθηκαν» οι fuck buddies, πέθανε η κατάθλιψη. Και είναι ακριβώς έτσι. Αν λοιπόν οι άλλοι έχουν στο μυαλό τους να κρατηθούν χεράκι-χεράκι, εσύ πρέπει να βάλεις στο νου σου ότι πρέπει να κρατήσεις κάποια από τους γοφούς. Αν υπάρχει ήδη ένα κορίτσι στο καρνέ σου όπου βρίσκεται για απλές και ζωώδη ανάγκες, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεσπάσετε για την μπακουρίαση που σας δέρνει. Σπίτι σου, σπίτι της ή και κάπου αλλού και φροντίστε να φωνάζετε δυνατά, μέχρι το αγγελάκι με τα βέλη να αυτοκτονήσει.

Οργάνωσε Anti-Valentines Πάρτι

Βρέθηκα σε ένα το 2010 και έχω να πω το ακόλουθο: Είναι ίσως από τα καλύτερα πάρτι στα οποία έχω παραβρεθεί. Απ’ όλα έχει ο μπαξές. Ελεύθερες, ελευθέρους, άτομα που ψάχνονται για σχέση, άτομα που θέλουν ένα μόνο βράδυ και κάποιους που θέλουν να κάνουν τη γιορτή τόσο ξεφτίλα που είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα. Η οργάνωση έγινε μέσα σε μερικές ώρες και ο κόσμος εκτός από εμφανίσιμος ήταν και υπέρ του όλου concept. Τι έρωτες και αηδίες; Ποτό, πολύς χορός και σεξ για κάποιους τυχερούς που μετά δεν έφυγαν ζευγαρωμένοι. Αυτά είναι τα καλά ενός anti-valentine πάρτι.

Διασκέδασε με ένα call girl

Ποιος είπε ότι πρέπει να μείνεις απαραίτητα μόνος; Απλά δεν χρειάζεται να είσαι ερωτευμένος. Αν η βραδιά σου έχει διαφορετικά σχέδια από τους υπόλοιπους (και δεν είναι ρομαντικά), το μοναδικό πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να σηκώσεις το τηλέφωνο. Για ένα αντίτιμο (το οποίο και πρέπει να παζαρέψεις ώστε να μην σε πιάσουν κορόιδο), θα έχεις την επιθυμητή παρέα που θέλεις για να περάσεις ένα βράδυ διαφορετικό από τα άλλα. Δεν θα σε ρωτήσει σε καμιά στιγμή αν την αγαπάς και η βραδιά δεν θα κυλήσει ζουζουνοξενέρωτα.

Αφιερώσου στις τσόντες

Πρόβλημα στις τσέπες σου; Τέλος, μια καθαρά προσωπική στιγμή ανάμεσα στον άντρα και τον καλύτερο φίλο του. Εκείνον που δεν τον εγκατέλειψε ποτέ και του έχει δώσει τις μεγαλύτερες χαρές στη ζωή. Είναι και πάλι εδώ για να δώσει μια χείρα βοηθείας (μάλλον εσύ θα τη δώσεις) και όπως όλοι οι καλοί φίλοι θα είναι κοντά σου για να σε στηρίξει για ακόμα ένα μοναχικό βράδυ. Η νύχτα δεν θέλει απαραίτητα κεριά και σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς. Θέλει μερικές καλές ταινίες, φαντασία και προσωπικό χρόνο. Και σε αυτό δεν είσαι καινούργιος.

Extra Info

Τι να μην κάνεις:

Ναρκωτικά: Είναι που είναι γενικά άσχημη ιδέα, αν αποφασίσεις να μαστουρώσεις λόγω κατάθλιψης, το πιθανότερο είναι να κλαις σε μια γωνία γυμνός από τις παραισθήσεις. Not funny.Να μεθύσεις στο σπίτι μόνος σου: Κουραστικό. Δεν έχεις άνθρωπο να σε οδηγήσει μέχρι την κρεβατοκάμαρα και ενδεχομένως να κάνεις λίμπα το σπίτι.Να πάρεις τηλέφωνο τις πρώην σου: Βγάλε την μπαταρία και πέτα τη από το παράθυρο. Σε όλους μας έχουν περάσει από το μυαλό οι καταστάσεις του παρελθόντος αλλά μην πέσεις στην ανάγκη της. Άλλωστε το πιθανότερο είναι να βρίσκεται σε δείπνο. Ή σε κρεβάτι.Να δεις παλιές ερωτικές ταινίες: Καλά, μιλάς σοβαρά τώρα;
Keywords
Τυχαία Θέματα