5 μυστικά του λεσβιακού σεξ!

Το να παρακολουθεί δύο ομοφυλόφιλες να κάνουν σεξ, είναι το καλύτερο εργαλείο για να γίνει κάποια στιγμή ο απόλυτος εραστής! Να λοιπόν τα πέντε μυστικά του λεσβιακού σεξ, που αν τα ακολουθήσεις θα μένεις αξέχαστος από όλες τις παρτενέρ σου!

5. Φιλά την συνέχεια κατά τη διάρκεια της συνουσίας

Για τις γυναίκες, το φιλί είναι ο πιο γρήγορος και εύκολος δρόμος για να ερεθιστεί και να «τελειώσει»! Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως πολλές γυναίκες θυμούνται για πάντα τον άνδρα που φιλούσε τέλεια! Είναι πολύ σημαντικό να τη φιλήσεις την πιο κρίσιμη στιγμή, την ώρα που έρχεται η κορύφωση. Ανάλογα με τη στάση που έχετε προσπάθησε να τη φιλάς παντού, αν και το πιο ερεθιστικό είναι στο στόμα.

Σύμφωνα με τους Ταοϊστές, το φιλί κατά τη διάρκεια του σεξ ολοκληρώνει την επαφή του σεξουαλικού κύκλου! Έτσι, η σεξουαλική ενέργειά σου περνάει μέσα και από τους δύο σας. Αυτό μπορεί να είναι και μια εκρηκτική εμπειρία. Επίσης, εκτός από παθιασμένο σεξ, το φιλί μπορεί να φέρει ακόμη πιο κοντά, συναισθηματικά, τους δυο σας!

4. Κάνε κοπλιμέντα για το αιδοίο της

Για τις περισσότερες γυναίκες, η σκέψη και μόνο πως κάποιος κοιτάζει «εκεί κάτω», γεννάει φόβο και δισταγμό. Ακόμη και όταν είναι μαζί για καιρό ένα ζευγάρι, πάντα θα ανησυχούν για τη γεύση, τη μυρωδιά και το πώς φαίνεται το αιδοίο τους.

Αν θέλεις να απελευθερώσεις το άγριο θηλυκό που κρύβει, όπλισέ την με εμπιστοσύνη για το κορμί της. Πες της πως τρελαίνεσαι με τη μυρωδιά και τη γεύση του! Αυτό είναι σημαντικό ειδικά για τις γυναίκες που αρνούνται να της κάνουν στοματικό σεξ. Μπορεί να φταίει ένας αναίσθητος πρώην ή η γέννηση παιδιού. Φρόντισε να νιώθει μια «θεά του σεξ» και δεν θα το μετανιώσεις!

3. Γίνε εξπέρ στη γυναικεία ανατομία

Εκτός από την κλειτορίδα και το σημείο G, καλό θα είναι να εξοικειωθείς και με άλλα σημεία που μπορεί να την ερεθίσουν πάνω της. Το εξωτερικό του κόλπου της είναι γεμάτο με σημεία πολύ ειαίσθητα που μπορεί να τη διεγείρουν με ένα απλό άγγιγμα. Μπορεί να τα βρεις με το χέρι, πριν ακόμη ξεκινήσεις την ερωτική πράξη. Το κάθε ερωτογενές σημείο είναι μοναδικό για κάθε γυναίκα.

2 Μην υποτιμάς τη δύναμη του στοματικού σεξ

Οι γυναίκες αγαπούν να τις κάνεις στοματικό σεξ, σύμφωνα με έρευνες. Προσπάθησε να βάλεις ποικιλία στην τεχνική σου, για να τις κάνεις να σε λατρέψουν. Χρησιμοποίησε παρατεταμένα το μέσο μέρος της γλώσσας σου, για να καλύψεις την κλειτορίδα της και να τη φέρεις σε διέγερση. Μην χρησιμοποιείς την ίδια τεχνική με αυτή που τη φιλάς στο στόμα. Αυτό είναι κάτι άλλο! Κράτα ένα σταθερό ρυθμό και διαπίστωσε αν της αρέσει η πίεση που χρησιμοποιείς. Μερικές γυναίκες είναι πολύ ευαίσθητες για να το απολαύσουν αυτό. Μπορεί να χρειαστεί να δοκιμάσεις με τη γλώσσα σου όλη εκείνη την περιοχή!

1.Φτασ’ την σε οργασμό, τουλάχιστον μια φορά πριν τη σεξουαλική πράξη

Το ότι αναστενάζει και σε φιλά με πάθος δεν σημαίνει πάντα πως το σώμα της είναι έτοιμο για να μπεις. Αν η γυναίκα δεν είναι ιδιαίτερα «υγρή», δεν έχει φτάσε

Keywords
Αναζητήσεις
λεσβιακη συνουσια, αγριο λεσβιακο
Τυχαία Θέματα