18χρονος σκότωσε και βίασε την νεκρή μητέρα του για να χάσει την παρθενιά του!

Σοκ προκαλεί το έγκλημα ενός 18χρονου που σκότωσε την μητέρα του και στη συνέχεια ασέλγησε στο νεκρό σώμα της για να χάσει την παρθενιά του.

Ο Κέβιν Ντέιβις σκότωσε την 50χρονη μητέρα του χτυπώντας την 20 φορές στο κεφάλι με ένα σφυρί. Στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία και διηγήθηκε το στυγερό έγκλημα του.

Ο ίδιος είπε ότι πρώτα προσπάθησε να την σκοτώσει χτυπώντας την στο κεφάλι με μία κονσόλα παιχνιδιών αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι πήρε το σφυρί. Ο 18χρονος ομολόγησε μάλιστα ατάραχος στους αξιωματικούς της αστυνομίας ότι αφού βεβαιώθηκε πως η μητέρα του είναι νεκρή, ασέλγησε στο άψυχο κορμί της και έχασε την παρθενιά του.

Ο Κέβιν Ντέιβις

Έπειτα, ισχυρίστηκε ότι περίμενε να επιστρέψει η αδερφή του σπίτι για να την σκοτώσει και αυτή αλλά τελικά άλλαξε γνώμη και έφυγε από το διαμέρισμα με το ποδήλατο. Ο 18χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι φαντασιωνόταν να σκοτώνει την μητέρα του και την αδερφή του ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι θα ξανασκότωνε την μητέρα του αν είχε την ευκαιρία.

Στη συνέχεια περιέγραψε την απόλυτη φαντασίωση του στους αστυνομικούς η οποία ήταν να αποκεφαλίσει ένα κορίτσι και να έχει σεξουαλική επαφή με το πτώμα. Στην ερώτηση γιατί σκότωσε τη μητέρα του, ο 18χρονος απάντησε πως δεν είχε ψυχικά διαταραγμένος και ότι γνωρίζει πολύ καλά τι έκανε. Κατά τη διάρκεια της δίκης του χαμογελούσε ενώ το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 99 χρόνια φυλακή.

The post 18χρονος σκότωσε και βίασε την νεκρή μητέρα του για να χάσει την παρθενιά του! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα