12χρονος διαρρήκτης στη Χαλκίδα επιτέθηκε σε αστυνομικό με κουζινομάχαιρο!

Περιπετειώδης και με πολλές αποκαλύψεις αποδείχθηκε η επιχείρηση ανδρών της Ασφαλείας στη Χαλκίδα για την εξάρθρωση μιας σπείρας διαρρηκτών, δυο από τους οποίους είναι μόλις 12 και 15 χρόνων!

Μάλιστα, ο πρώτος προσπάθησε να… μαχαιρώσει έναν από αυτούς, ενώ ο δεύτερος είχε χτυπήσει έναν πολίτη με κλομπ!

Όλα ξεκίνησαν μετά την καταγγελία ενός 28χρονου ότι άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του έκλεψαν χρήματα, χρυσαφικά και πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών. Κατά τις έρευνες στην ευρύτερη περιοχή,

οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν 39χρονο και τον 15χρονο γιο του που μετέφεραν μια τηλεόραση, ένα ραδιοκασετόφωνο, μια φωτογραφική μηχανή και κινητά που είχαν κλαπεί από το συγκεκριμένο σπίτι.

Όταν επιχείρησαν να τους συλλάβουν, ο μικρότερος γιος του 39χρονου ηλικίας μόλις 12 χρόνων επιτέθηκε σε έναν από τους αστυνομικούς κραδαίνοντας ένα κουζινομάχαιρο μήκους 18 εκατοστών! Ωστόσο, όπως ήταν λογικό, ο αστυνομικός κατάφερε να τον αφοπλίσει και να τον ακινητοποιήσει. Στην Ασφάλεια όπου προσήχθησαν πατέρας και γιοι, έφτασε και ένας 31χρονος που αναγνώρισε τους πιτσιρικάδες και έναν 36χρονο Αλβανό που συνελήφθη άμεσα, ως δράστες της απόπειρας κλοπής από το σπίτι του το βράδυ της Πέμπτης. Μάλιστα, ο 15χρονος τον είχε τραυματίσει στο χέρι χτυπώντας τον με ένα ρόπαλο, όταν τον τσάκωσε να σκαρφαλώνει στο υπερυψωμένο μπαλκόνι του!

Η οικογένεια και ο αλλοδαπός οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για απόπειρα ληστείας, κλοπή, παράβαση του νόμου για τα όπλα, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, πρόκληση σωματικής βλάβης και αντίσταση κατά της αρχής. Ωστόσο, εξετάζεται η εμπλοκή τους και σε άλλες υποθέσεις, ενώ αναζητούνται και δυο γυναίκες τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται καθώς (σύμφωνα με την μαρτυρία του 31χρονου) συμμετείχαν στην απόπειρα διάρρηξης του σπιτιού του και κατάφεραν να διαφύγουν.

The post 12χρονος διαρρήκτης στη Χαλκίδα επιτέθηκε σε αστυνομικό με κουζινομάχαιρο! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα