1-1 με το χωριό του Άη Βασίλη ο Αστέρας Τρίπολης [βίντεο]

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε αυτό που ήθελε στην Φινλανδία, με αντίπαλο την Ροβανιέμι στον Γ' προκριματικό γύρο του Europa League και στον δεύτερο αγώνα, στην έδρα του θα κυνηγήσει την πρόκριση...

Θετικό αποτέλεσμα αποκόμισε ο Αστέρας Τρίπολης, εν μέσω της καλοκαιρινής περιόδου στην Φινλανδία με αντίπαλο την Ροβανιέμι. Οι «αρκάδες» κατάφεραν να αποσπάσουν την ισοπαλία και έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Αστέρας Τρίπολης έδειχνε εμφανώς πως έχει καλύτερη ομάδα από τους Φινλανδούς

και μόνο αν αυτοκτονήσει, θα αποκλειστεί.

Στο αγωνιστικό σκέλος οι Φινλανδοί, με το που βγήκαν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, άνοιξαν το σκορ. Συγκεκριμένα στο πρώτο λεπτό του αγώνα οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ και με κεφαλιά ο Λαντενμάκι άνοιξε το σκορ. Εννέα λεπτά αργότερα ήρθε η ώρα της ισοφάρισης με τον Σανκαρέ, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ρόλε. Ο Αστέρας, θα μπορούσε να φύγει με το «διπλό» από την Φινλανδία, αν ο Μπαράλες δεν σημάδευε το δοκάρι.

Οι συνθέσεις:

Ροβανιέμι (Γιούχα Μάλινεν): Σάλγκρεν, Λαντενμάκι, Μαγιάβα, Ομπιλόρ, Οκόνεν, Μακιτάλο, Οταρού, Σάχμαν, Κόκο, Γκάι, Νιάσι.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Ρόλε, Μπακασέτας, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες.

Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα