Ζευγάρια που μετράνε πάνω από 50 χρόνια μαζί

12:42 3/3/2015 - Πηγή: Jenny.gr

H φωτογράφος Lauren Fleishman ασχολήθηκε με νεανικές αγάπες που κρύβονται μέσα σε ώριμα κορμιά. Με αγάπες που έμαθαν όταν κάτι χαλάει, να το φτιάχνουν και να μην το πετάνε, να προσπαθούν για την κάθε μέρα και να φιλιούνται με αγάπη και στοργή όλη τους τη ζωή!

Εμνεύστηκε όταν διάβασε τις ερωτικές επιστολές των παππούδων της και στο φωτογραφικό της project αποφάσισε να ζητήσει από μακρόβια ζευγάρια να θυμηθούν τα νεανικά τους χρόνια και να δώσουν ένα τρυφερό φιλί ή μια γνώριμη, ανακουφιστική αγκαλιά.

1 ΑΠΟ 10
< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

«Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτυ τον Γενάρι του 1938. Ήμουν ο δεύτερος που την πλησίασα και φορούσα στολή».

Δείτε περισσότερα Galleries

«Ποιο είναι το μυστικό της αγάπης; Ένα μυστικό είναι μυστικό κι εγώ δεν αποκαλύπτω ποτέ τα μυστικά μου».

Δείτε περισσότερα Galleries

«Κάθε μέρα η γυναίκα μου εκφράζει την αγάπη της για μένα. Με ρωτάει, σου είπα πόσο σε αγαπώ σήμερα; Κάθε ξεχωριστή μέρα…»

Δείτε περισσότερα Galleries

«Το ήξερα από την πρώτη στιγμή πως θα ήταν εκείνη…»

Δείτε περισσότερα Galleries

«Όταν ξεκινάει μια σχέση, νομίζεις πως αγαπάς τον άλλον όσο περισσότερο μπορείς. Κι όμως, αυτό μεγαλώνει όπως ο εσωτερικός σου κόσμος και οι εμπειρίες σου. Τώρα τον αγαπώ ακόμα πιο πολύ, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον».

Δείτε περισσότερα Galleries

«Δεν σκέφτηκα ποτέ με τον όρο χρόνια, πάντα σκεφτόμουν με τον όρο όμορφα χρόνια. Θα έλεγα πως είμαστε ακόμα ερωτευμένοι. είναι ένας καταπληκτικός άντρας».

Δείτε περισσότερα Galleries

«Γνωριστήκαμε το 1939. Δεν είχαμε χρήματα εκείνον τον καιρό και οι βόλτες και τα ρομαντικά ραντεβού δεν υπήρχαν. Έτσι, φροντίζαμε να απολαμβάνουμε ο ένας την παρουσία του άλλου».

Δείτε περισσότερα Galleries

«Ήταν πολύ μεγαλύτρός μου. Γνωριζόμασταν μα ήταν με άλλες γυναίκες. Ξέρετε, ήταν πολύ όμορφος, είχε πολύ ωραία κοστούμια. Μετά τον πόλεμο παντρευτήκαμε και κλείνουμε 63 χρόνια γάμου. Η αγάπη ήρθε σιγά σιγά, μου άρεσε βέβαια, μου μιλούσε όμορφα».

Δείτε περισσότερα Galleries

«Δεν το καταλαβαίνεις πως μεγαλώνεις. Όταν είσαι μαζί και περνούν τα χρόνια δεν αντιλαμβανόμαστε τις αλλαγές στον σύντροφό μας. Δεν ξέρω πως ο άντρας μου γίνεται από 83 χρονών 84″.

Δείτε περισσότερα Galleries

«Όταν την είδα για πρώτη φορά, εκείνη ήταν 14 κι εγώ 22. Αν υπήρχε έννοια πως ήταν πολύ μικρή για μένα; Όχι! Ακόμα και τώρα, μοιάζω μικρός. Ναι, είμαι ακόμα πολύ νέος!»

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Lauren Fleishman, αιώνια αγάπη, ερωτευμένα ζευγάρια, μυστικό, πολλά χρόνια

Keywords
Τυχαία Θέματα