Υποψηφιότητες Α” γυναικείου ρόλου

Η 87η απονομή των βραβείων Oscar έχει προγραμματιστεί για τις 22 Φεβρουαρίου και οι υποψηφιότητες για τον Α” γυναικείο ρόλο έχουν ήδη ανακοινωθεί. Η αγωνία είναι μεγάλη, αφού οι πέντε ταλαντούχες ηθοποιοί που προτάθηκαν για φέτος είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και αγαπητές στο κοινό, ενώ συγκίνησαν με τις ερμηνείες τους.

1 ΑΠΟ 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Η Felicity Jones προτείνεται για τη δυνατή ερμηνεία της ως σύζυγος του Stephen Hawking στην ταινία «Η θεωρία των πάντων». Δείτε
περισσότερα Galleries

Η Julianne Moore ως Alice Howland, συγκίνησε με την ερμηνεία της στην ταινία «Still Alice», όταν ως Alice Howland προσπαθεί να διατηρήσει τις αναμνήσεις που χάνει, εξαιτίας της νόσου Alzheimer

Δείτε περισσότερα Galleries

Ο ανατρεπτικός ρόλος και η εξαιρετική ερμηνεία της Rosamund Pike στην ταινία «Gone Girl» την οδήγησαν στην χρυσή υποψήφια πεντάδα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Marion Cotillard εντυπωσίασε με την ερμηνεία της στην ταινία «Two Day One Night» ως μία καθημερινή γυναίκα που παλεύει να κρατήσει τη δουλειά της.

Δείτε περισσότερα Galleries

Άραγε θα καταφέρει η Resse Witherspoon, μετά από δέκα χρόνια να κερδίσει και δεύτερο Oscar; Η ερμηνεία της πάντως στην ταινία «Wild» την έφερε και πάλι υποψήφια.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Α' γυναικείος ρόλος, ερμηνεία, ταινίες, υποψηφιότητα

Keywords
Τυχαία Θέματα