Υπηρεσίες που διευκολύνουν την καθημερινότητά σας

Είναι μία καθημερινή μέρα και παίζει την αγαπημένη σας σειρά στον OTE TV. Συνήθως όμως εκείνη την ώρα που παίζεται έχει και έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιρικό αγώνα. Και φυσικά δεν μπορεί ο καλός σας να το χάσει. Ίσως και να έχουν μαζευτεί οι φίλοι του να το παρακολουθήσουν όλοι μαζί! Εκτός από τη φασαρία που θα ανεχτείτε θα χάσετε και το επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς; Δεν χρειάζεται! Χάρη στην Υπηρεσία Εγγραφής Προγραμμάτων του OTE TV, μπορείτε να προγραμματίσετε

και να γράψετε το επεισόδιο. Κι έτσι θα είναι διαθέσιμο οποιαδήποτε στιγμή για να το παρακολουθήσετε.

Τα πλεονεκτήματα του OTE TV δεν σταματούν! Με την έξυπνη υπηρεσία Time Shift TV ή αλλιώς Pause TV μπορείτε να παγώσετε τη ροή του τηλεοπτικού προγράμματος την ώρα που το παρακολουθείτε πατώντας «pause» και να την ξεκινήσετε μετά από λίγα λεπτά, συνεχίζοντας να βλέπετε το πρόγραμμα από εκεί που το είχατε σταματήσει.

Επιπλέον, μια σημαντική λειτουργία του ΟΤΕ ΤV για την ασφάλεια των μικρών μας φίλων, ο Γονικός Έλεγχος, σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε ποια προγράμματα παρακολουθούν τα παιδιά σας. Αρκεί να ορίσετε το επίπεδο καταλληλότητας της επιλογής σας ή να «κλειδώσετε» τα κανάλια που θέλετε να κρατήσετε μακριά από τα παιδιά σας.

Τέλος, με την υπηρεσία OTE Cinema On Demand απολαμβάνετε πρεμιέρες από αγαπημένες ταινίες αμέσως μετά τη μεγάλη οθόνη. Διαλέξτε ποια θέλετε να δείτε, νοικιάστε την με απλό τρόπο και είναι διαθέσιμη για να τη δείτε τις επόμενες 48 ώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα