Ξεκινάει σήμερα το πρώτο φεστιβάλ horror ταινιών στην Ελλάδα

Οι fans του horror μπορούν να βρουν επιτέλους τη στέγη τους, μέσα από ένα μοναδικό φεστιβάλ γεμάτο…τρόμο!

Είναι ένα κινηματογραφικό φεστιβάλ που έλειπε από την Ελλάδα και κάνει επιτέλους την εμφάνιση του με μοναδικά αιματηρές ταινίες! Το Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ διοργανώνεται από τον Κωνσταντίνο

Χατζηπαπά και το FilmBoy Network (το κινηματογραφικό site Filmboy.gr, το θεματικό site Horrorant.com και την εταιρεία διανομής FilmBoy Pictures), δεν έχει καμία οικονομική βοήθεια από κανένα κρατικό ή ιδιωτικό φορέα, αλλά σίγουρα έχει πάρα πολλούς πιστούς του Horror.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 13 Μαρτίου μέχρι την Τετάρτη 19 Μαρτίου στην μεγάλη αίθουσα του κινηματογράφου ODEON ΟΠΕΡΑ (Ακαδημίας 57, Αθήνα) και από 20 Μαρτίου μέχρι 26 Μαρτίου στον κινηματογράφο ΦΑΡΓΚΑΝΗ (Αγ. Παντελεήμονος 10, Θεσσαλονίκη).

Εκτός από τους Έλληνες δημιουργούς που θα παρουσιάσουν τις ταινίες τους, στο Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ θα βρίσκονται επίσημοι καλεσμένοι, όπως ο J. L. Jean-Francois Guay με τον Moreno Boriani και ο Johan Florez, σκηνοθέτης της ταινίας μικρού μήκους »28». Επίσης θα γίνουν και βραβεύσεις ταινιών.

Δείτε το πρόγραμμα του «Horrorant Film Festival» για την Αθήνα στο koolnews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα