Βάψτε τα χείλη σας με μολύβι

21:01 8/5/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Για ματ αποτέλεσμα με διάρκεια.

Αν εκνευρίζεστε με το κραγιόν, επειδή ακόμα δεν μπορείτε να βρείτε κάποιο που να έχει μεγάλη διάρκεια και σας αρέσουν τα ματ χείλη υπάρχει μία ιδανική πρόταση. Μπορείτε να βάψετε τα χείλη σας με ένα μολύβι χειλιών. Επιλέξτε το χρώμα που σας αρέσει, άλλωστε υπάρχει ποικιλία περίπου όπως και στα κραγιόν.
Ξεκινήστε κάνοντας περίγραμμα στα χείλη σας και στη συνέχεια βάψτε και το εσωτερικό τους. Καλό θα είναι να είναι ενυδατωμένα

τα χείλη σας πριν τα βάψετε, γιατί είναι ματ το αποτέλεσμα και δεν είναι τόσο ωραίο να έχετε ξηραμένα χείλη. Θα είναι ιδιαίτερα εμφανές άλλωστε.
Ακόμα αν θεωρείτε ότι είναι παραπάνω ματ το αποτέλεσμα από αυτό που περιμένατε, μπορείτε να προσθέσετε λίγο διάφανο lip gloss. Αν το δουλέψετε πάνω στα χείλη σας με ένα πινελάκι, θα λιώσει το μολύβι και θα γίνει σαν κραγιόν περίπου. Ωστόσο μπορεί να μην είναι τόσο καλό το αποτέλεσμα.
Τέλος επειδή είναι στεγνό το υλικό που χρησιμοποιείτε να ξέρετε ότι αφυδατώνονται τα χείλη σας. Γι αυτό μην το χρησιμοποιείτε συχνά και μην ξεχνάτε να ενυδατώνετε τα χείλη σας πριν αλλά και μετά.

The post Βάψτε τα χείλη σας με μολύβι appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα